K&C ry - Forum

Yleinen alue => Kokemukset ja kertomukset => Aiheen aloitti: Jari Korva - Marraskuu 16, 2014, 22:50:30 ip

Otsikko: Kesän 2014 reissuja
Kirjoitti: Jari Korva - Marraskuu 16, 2014, 22:50:30 ip
Kesäloman alkajaisiksi meloin yömelontana reitin Tukkisaari - Oulunsalon Kraaseli - Laitakari - Tukkisaari. Matkaa kertyi n. 31 kilometriä ja Toppilansaaren virta tuntui paluumatkalla hyvinkin vuolaalta yön valvomisen ja melonnan jälkeen, mutta kuvista voi päätellä että kannattiko reissu:

(http://www.iki.fi/jpkorva/melonta/kesa2014/laitakari.jpg)
(http://www.iki.fi/jpkorva/melonta/kesa2014/toppila.jpg)

Heinäkuun loppupuolella melottiin kolmen hengen porukalla Oulujärvellä Paltamosta Vaalaan. Vesille golfkentän viereiseltä uimarannalta, josta iltamelonta Paltaselän Lehtoseen (6,5 km). Seuraavana päivänä Iso-Pihlaisen kautta Toukan itäpäähän (15 km) ja sitä seuraavana Kuoston itäiseen sarveen (28 km). Sitten vielä loppumatka Ylä-Mulkun kautta Vaalan melontakeskukseen (22 km) ja autot Paltamosta paikallisavun ja VR:n avulla. Pieni sadekuuro saatiin, mutta muuten kelit oli mainiot:

(http://www.iki.fi/jpkorva/melonta/kesa2014/ylamulkku.jpg)

Syyskuussa tuli vielä toinenkin reissu Oulujärvelle, Oulujärven melojien melontaviikonloppuun. Tapahtuma oli hienosti järjestetty: alkumatka melontaosuuksista yhdessä, jonka jälkeen kokeneemmat ja innokkaammat lähtivät melomaan pidempää ja vaativampaa reittiä muiden palaillessa takaisin. Illalla ohjelmassa oli saunontaa melontakeskuksen rantasaunassa ja kokkailua yhdessä.

(http://www.iki.fi/jpkorva/melonta/kesa2014/vaalasta_vesille.jpg)