Tuoreimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1
Retkimelonta / Retkipalaveri 2018
« Uusin viesti kirjoittanut Jari Korva Huhtikuu 23, 2018, 22:27:44 ip »
Retkipalaveri torstaina 3.5. klo 17:30 alkaen Puolivälinkankaan kirjastossa (Mielikintie 9, samassa rakennuksessa kuin Paulaharjun koulu, taaempana oleva ovi). Sisään pääsee voimassa olevalla kirjastokortilla ja verkkokirjaston PIN-koodilla. Jos moisia ei ole ja tulet myöhässä, laita viestiä numeroon 0 4 0 7 5 0 6 2 7 3.

Käydään läpi tulevan retkeilykauden suunnitelmia ja tehdään uusia. Retken vetäminen yksin vaatii kokemusta (melontaohjaaja, -opas tai vastaavat tiedot ja taidot, retken vaativuudesta riippuen), mutta tiimityötä voi ja kannattaa tehdä. Mikäli tiedät hyvän paikan, mutta olet muuten epävarma, voin tulla avuksi tekemään yhtä tai kahta retkeä.

Mikäli et pääse paikalle, voit laittaa suunnitelmia tai ideoita tähän ketjuun tai viestinä minulle ja Jiri Maresille (etunimi.sukunimi@kc.fi).
2
Retkimelonta / Vs: Etelä-Konneveden kansallispuisto 10.-13.5.2018
« Uusin viesti kirjoittanut Jari Maijanen Huhtikuu 15, 2018, 23:07:28 ip »
Hienoa että retkiä heti järjestetään! Olen mukana jos ehtii lumet sulaa eikä tarvi märkään metsään telttaa väsätä. Miten retkipalaveri? Hossahan olisi ainakin hyvä kun peruuntui viime vuonna.
3
Yleinen keskustelu / Muiden järjestämät melontatapahtumat 2018
« Uusin viesti kirjoittanut Jari Korva Huhtikuu 07, 2018, 22:55:30 ip »
Alla tiedoksi listaa enemmän tai vähemmän lähistöllä järjestettävistä melontatapahtumista. K&C:n järjestämistä tapahtumista tulee tietoa muualle, mutta mikään ei toki estä osallistumista näihinkin ja esim. kimppakyytejä voi järjestellä seuran palstoilla.


Lisää tapahtumia kauampaakin voi kaivaa esim. seuraavista lähteistä:


Jos jotain puuttuu listoilta, laita vastausta ketjuun tai yksityisviestiä.
4
Retkimelonta / Vs: Etelä-Konneveden kansallispuisto 10.-13.5.2018
« Uusin viesti kirjoittanut Sylvain Eckhardt Maaliskuu 19, 2018, 15:55:24 ip »
Hyvä pointti Natalia! Koetetaan järjestää mahdollisimman pian retkipalaveri ja toki keskustelu voi jo avata täällä, foorumilla, jos siltä tuntuu. Ja siis tosi mukava olisi, jos mahdollisimman moni osaisi esittää toiveita sekä ajankohdan, että kohteen suhteen :)

Sylvain
5
Retkimelonta / Vs: Etelä-Konneveden kansallispuisto 10.-13.5.2018
« Uusin viesti kirjoittanut Natalia Miettinen Maaliskuu 18, 2018, 14:21:21 ip »
Tänne en pääse aikataulusyistä, mutta milloinkohan tulee tietoa kesän muista melontaretkistä? Kesäviikonloppuja on lopulta aika vähän ja kalenterin täyttö on jo aloitettu, joten olisi tosi kiva mahdollisimman pian tietää vähän aikataulua niin voisi suunnitella muita menoja sen mukaan, että pääsisi edes jollekin melontaretkellekin mukaan.
6
Retkimelonta / Vs: Etelä-Konneveden kansallispuisto 10.-13.5.2018
« Uusin viesti kirjoittanut Pekka Harju Maaliskuu 06, 2018, 20:30:50 ip »
Mukavaa retkeilyä tiedossa! Lähden mukaan, jos ei tule työestettä.  :D
7
Retkimelonta / Vs: Etelä-Konneveden kansallispuisto 10.-13.5.2018
« Uusin viesti kirjoittanut JaanaPot Maaliskuu 06, 2018, 17:18:32 ip »
 :D Jee hyvältä vaikuttaa. Mukana oon jos ei lunta sada ja retki kalenteriin merkitty.

Jaana P
8
Retkimelonta / Etelä-Konneveden kansallispuisto 10.-13.5.2018
« Uusin viesti kirjoittanut HeKu Maaliskuu 02, 2018, 22:58:04 ip »
Pakkasta vielä näin maaliskuun alussa riittää ja onhan tässä aikaa, mutta kun suunnitelma on jo kehitteillä ja kalenteri sille suosiollinen, niin ennakkotietona jo näin hyvissä ajoin, että helatorstain tienoilla 10.-13.5.2018 (to-su) olisi ajatusta Etelä-Konneveden kansallispuiston suuntaan. Karttojen perusteella kiinnostavaa järvi- ja saaristomelontaa riittää, samoin erityisesti melojille suunnattuja rantautumispaikkoja. Etelä-Konneveden kansallispuisto sijaitsee Jyväskylä-Kuopio -akselin puolessa välissä ja tästäpä lisää infoa: http://www.luontoon.fi/etela-konnevesi

Toukokuussa vedet tuolla etelämmässä ovat varmastikin jo sulat, mutta kylmiä silti aivan varmasti. Kuivapuku siis suotava varuste, joskin myös kunnollisella varavaatearsenaalilla pärjännee, kun ranta on suurimmaksi osaksi melko lähellä. Teltan ja muun retkeilyvarustuksen lisäksi tarpeen myös kunnollinen lämmin makuupussi ja  eristävä makuualusta.

Alustavat taitotasovaatimukset retkelle:

- Vähintään peruskurssi 1 suoritettu.
- Osaat peruspelastaumiset.
- Olet pakannut retkivarusteet kajakkiin / inkkariin joskus aikaisemminkin. (Tai jos et ole, ehdit testata tämän "projektin" käytännössä maissa hyvissä ajoin ennen lähtöä, jotta voit olla varma, että kaikki varusteet mahtuvat kyytiin.)
- Jaksat meloa n. 15 km / päivä muutamana päivänä peräkkäin.

- Erittäin suositeltavaa on myös tulla käymään uimahallitreeneissä muistelemassa pelastautumisia ja muita juttuja etukäteen. (Hallitreenithän jatkuvat huhtikuun loppuun.) Samoin suositeltavaa on osallistua kevään ensimmäisille kunto- ja muille melontalenkeille kauden alkaessa, jotta retkelle ei tarvitse lähteä kauden avauksena ihan "kylmiltään".

Tässäpä nyt siis oiva tilaisuus aloittaa tuleva melontakausi ja kesä ajoissa. Ko. kansallispuisto vaikuttaa hienolta ja kiinnostavalta, ja helatorstain aikaan monille järjestynee hieman pidempi vapaa viikonloppu, jotta tuonne aavistuksen kauemmas kunnolla ennättää. Tuohon aikaan voisi myös kuvitella, että varsinkin saarien leiripaikoissa saa majoittua vielä varsin rauhassa. :) Keskustelut oman kalenterin kanssa käyntiin siis, tervetuloa ja lisää infoa mm. kalustovarauksista myöhemmin.

Ilmoittautumiset ja kalustovaraukset lomakkeella. Seuran retkellä kaluston vuokraus on 5€/vrk/kajakki tai 10€/inkkarikanootti/vrk. Kuittaus ja maksuohjeet saat ilmoittautumisen yhteydessä.

Helena

edit: ilmoittautumislomake  sekä muistutus hinnoista lisätty. (Sylvain)
9
Harrastemelonta / Vs: Lumiriehat 2018
« Uusin viesti kirjoittanut Pekka Harju Helmikuu 15, 2018, 10:38:23 ap »
Minäkin tulen, otan umpihankisukset.
10
Harrastemelonta / Vs: Lumiriehat 2018
« Uusin viesti kirjoittanut Teijo Lehtonen Helmikuu 14, 2018, 21:53:14 ip »
Tulen Talvikankaan suunnasta joten jos joku kaipaa täältäpäin Oulua kyytiä niin kyytiin mahtuu.
Otan tällä kertaa sukset joten jos joku haluaa testata lumikenkiä niin voin lainata.
Sivuja: [1] 2 3 ... 10