Kirjoittaja Aihe: Tukkisaaren vajan käytöstä  (Luettu 3127 kertaa)

Matti Vedenoja

  • Full Member
  • ***
  • Viestejä: 123
Tukkisaaren vajan käytöstä
« : Toukokuu 16, 2014, 14:08:47 ip »
Vajatalkoiden yhteydessä tehtiin Tukkisaaren vajalla hieman uusia järjestelyitä. Avokanootit siirrettiin ulkosäilytykseen. Tästedes ne ovat ketjulla lukittuna vajan seinustalla. Kanootin käyttäjä huolehtii aina siitä, että paikalla olevat kanootit ovat huolellisesti ketjulla lukittuna keulakahvoistaan metalliseen telineeseen. Jos havaitset vaurioita kanooteissa, ilmoitathan sitä välittömästi allekirjoittaneelle: etunimi.sukunimi@kc.fi.

Kanoottien siirto antoi mahdollisuuden tehdä uusi kajakkihylly vajan takaosaan. Näin saatiin muutamia lisäpaikkoja jäsenten käyttöön. Muutamat jäsenten kajakkipaikat siirrettiin eri paikkaan. Kajakkipaikat priorisoidaan aktiivisille melojille, sillä pelkkänä pitkäaikaisvarastona emme halua vajaa pitää. Tästä on seuran johtokunta tehnyt linjauksen, että jäsenten kajakkien käyttöä seurataan vajakirjasta. Kauden vaihtuessa voidaan melomattomien kajakkien omistajat velvoittaa luovuttamaan paikkansa seuraaville. Vajakirjaan on siis tärkeää kirjata melontansa myös tämän vuoksi. Oma kajakkipaikka kannattaa käydä merkkaamassa nimilapulla.

Pyritään jokainen pitämään vaja, kajakit ja varusteet siistissä kunnossa. Vesille lähtö tapahtuu nopeasti, kun varusteet ovat ehjiä ja puhtaita. Kun palaat melomasta, ripusta varusteet kuivamaan nille varatuille paikoille, puhdista sienellä kajakki/kanootti ja kuivaa enimmät vedet pois. Kajakkipukkeja on hyvä käyttää puhdistuksen aikana, niin hiekka ei kulkeudu kajakkien pohjissa vajaan ja rapise alempana olevien kajakkien sisään.

Uudet jäsenet voivat saada opastusta kaluston käyttöön esimerkiksi tiistain kuntomelonnoissa (alkavat 20.5. klo 18) tai torstain rentomelonnoissa (eivät ole vielä alkaneet). Ei muuta ku melomaan!
« Viimeksi muokattu: Toukokuu 16, 2014, 14:12:42 ip kirjoittanut Matti Vedenoja »