Kirjoittaja Aihe: PERÄMEREN MELONTAPÄIVÄT LÄHESTYVÄT!  (Luettu 1629 kertaa)

Sylvain Eckhardt

  • Johtokunta
  • Sr. Member
  • *
  • Viestejä: 365
PERÄMEREN MELONTAPÄIVÄT LÄHESTYVÄT!
« : Heinäkuu 13, 2016, 12:23:55 ip »
Perämeren Melontapäivät päätettiin järjestää Oulussa Nallikarissa siksi, että Oululaisille ja varsinkin K&C:läisille on helppo osallistua. Lisäksi osallistuminen on K&C:n jäsenille halvempi (50€/koko vkl, normaali hinta on 60€).

MILLOIN? 22.-24.7.2016 eli jo ensi viikolla!

MIKÄ?
Perämeren Melontapäivät tarjoa noin 50 merimelontakurssia ja ohjattua retkeä. Osallistumismaksu - 60€ koko tapahtuma (50€ K&C:n jäsenille) ja 35€ yhdelle päivälle - oikeuttaa osallistumaan kaikkiin kursseihin tai retkiin, kunnes kurssit/retket ovat täynnä, sillä kurssien ja retkien osallistujamäärä on rajoitettu. Ilmoittautuminen kursseille ja retkille tapahtuu paikan päällä PMMP toimistossa.

KENELLE?
Tapahtuma tarjoa niin monipuolista ohjelmaa että sopii kaiken tasoisille ja ikäisille melojille, joilla on kiinnostusta avovesi- ja merimelontaan. Halua oppia ja kehittyä, tutustua uusiin melojiin, rento yhdessä olo hienossa paikassa, on paljon syitä miksi tulisi PMMP:hen!

KOULUTTAJAT
Tapahtumaan on tulossa "vierailevia tähtiä" Etelä-Suomesta: Eva-Lotta Backman, Jyri Heilimo ja Anssi Nuoopnen. Kaikki ovat arvostettuja merImelontaan erikoistuneita kouluttajia. Raahesta on tulossa myös grönlantilaismelontaguru Tatu Hirvonen. K&C:n puolesta retken vetäjinä ja kouluttajina toimivat itseni lisäksi myös Matti Vedenoja, Pekka Saavalainen, Tiina Kotipalo, Ari Ollila.

KALUSTO: Osallistuminen ei vaadi omaa kalustoa, sillä kaikki K&C:n kajakit + muutama lisää (+melat liivit ja kypärät) ovat osallistujille käytössä. Lisäksi Welhonpesän testikajakit voi lainata. Tapahtumaan voi osallistua omalla kajakilla totta kai. Kajakkien lainaus ja varaus tapahtuu paikan päällä toimistossa kurssikohtaisesti.

KURSSIT: Kurssit ovat hyvin monipuolisia. Tarjolla on kursseja niin aloittelijoille kuin hyvin kokeneille melojille. Pari kurssia on ohjaajille suunnattua. Ohjelmassa on kaikenlaisia kursseja: reskutus, eskikäännös, tasapaino ja tuennat, tehokas eteenpäin melonta, käännöstekniikka, kajakkisurffaus, aallokkomelonta... Kurssit kestävät 1,5t ja osallistujamäärä 8-12 kurssista riippuen. Uutuutena on tänä vuonna SUP kursseja 3 kpl.

RETKET. Järjestetään ainakin kolme retkeä. Pari helppoa retkeä (toinen suistoalueelle ja toinen lähisaariin auringonlaskuaikaan) ja yksi vaativampi Oulunsalon Varjakkaan (4 tuntia), missä tutustuminen paikkaan ja makkaranpaisto.

PALJONKO MAKSAA?
Kuten aikaisemmin mainittu, ei paljon mitään! 60€ koko tapahtumaan ja seuran jäsenille vain 50€. Yhden päivän lippu maksaa 35€. Kynnys osallistumiseen on matala, joten mukaan vaan!

LISÄÄ INFOA: käy tsekkaamassa blogissa jos kaipaat lisää infoa (miten ilmoittautua, aikataulut...): http://peramerenmelontapaivat.blogspot.fi/
Lämpimästi tervetuloa!