Kirjoittaja Aihe: Varokaa C-liikkeitä lumitöissä  (Luettu 1918 kertaa)

Veli-Matti Lehtonen

  • Ohjaaja
  • Full Member
  • *
  • Viestejä: 177
  • Ei oppi "ojaan" kaada
Varokaa C-liikkeitä lumitöissä
« : Tammikuu 13, 2011, 21:29:15 ip »
Nyt sitä melontavettä vihdoin tulee...
Lumitöissä syke nousee helposti yli 160:n ja energiaa kuluu! Kannattaa ottaa harjoittelun kannalta ja tehdä lumityöt jopa vauhdilla. Alkuverryttelyinä lakaisut porraspielistä, lapioinnit kolopaikoista. Mutta alkuun ei kolan kanssa saa vedättää täysillä! Varsinkaan, jos ei ole kilpamelojan taustaa. Muutoin alkaa homma tuntua raskaalta ja terveyskin kärsii.
No. Melojilla lumityöt ovat osana treenejä. Siis aamulla iloisena kolan varteen ja voipi sitä naapurinkin portinpielusen puhdistaa. Saa jonkun hyvälle mielelle.
Lapioin joka päivä yhteiset postilaatikoiden edustat posteljoonin ajettaviksi.  MUTTA!
Kun lapioitte alkujäykkinä, älkää tehkö kovin rajuja C-melontaliikkeitä, siis kiertäkö vartaloa raskas lumilapio käsissä. Välilevyt selässä sanoo NAKS!!! Ja sitten on aika ajoin taikka aina kipeää. Nimimerkillä kokemusta on!
Mutta nyt lumitöihin, sitten suihkuun ja sitten töihin.
En taida sittenkään kuntoutua yhteiseen hiihtokilpailuun, mutta laitetaan sarja perinteisen ja ahkionvetokilpailu umpisessa...
No ei vaiteskaan. Hienoja hiihtoja ja todella hienoa perhetapahtumaa hiihtokisojen merkeissä tulee varmaan jälleen kevään kynnyksellä.
Lumitöihin, Mars! Käskee Res. ltn Weltsu Taikka pyytää, koska se on meille melojille treeniä.
Weltsu