K&C ry - Forum

Yleinen alue => Yleinen keskustelu => Retkimelonta => Aiheen aloitti: Veli-Matti Lehtonen - Marraskuu 14, 2009, 20:11:10 ip

Otsikko: Kanoottiliiton nettisivut, uusi harraste- ja nuorisokoordinaattori Muokattu 29.9
Kirjoitti: Veli-Matti Lehtonen - Marraskuu 14, 2009, 20:11:10 ip
Melontaseurojen perustaman Suomen Kanoottiliiton nettisivut ovat "muokkauksessa".  Sivut ovat tarkoitettu kaikkien melonnnasta kiinnostuneiden käyttöön. Nyt tarvitsemme apuasi! Käy sivuilla. Kun havaitset jotain oleellisesti virheellistä/parannettavaa, laita siitä tietoa sähköisesti Sylvainille, minulle taikka valmiit korjausehdotukset suoraan liiton toimistoon. (toimisto@kanoottiliitto.fi) Ei missään muotoa mitä haluaisit, vaan miten! Mitä haluaisit, on Sylvainin heiniä ja seura järjestää.
Meillä ei ole harrastustamme palvelemassa ketään  erityistä sivustojen ylläpitäjää. Jaostot päivittävät omia osioitaan. Aloitteet suoraan heille! Nyt toimistonhoitajamme joutuu päivittämään sivuja oto-hommanaan. Kaikki tämä on poissa toimiston töistä. Tämän takia kaikki apu on paikallaan. Olemmehan me melojat ja ennenkaikkea seurat, se Liitto.
Seuramme  palkittiin, kiitos aktiivijäsenten, vuoden melontaseurana! Maassamme on about yli 70 melontaseuraa ja kehäkolmosen eteläpuolella pääosa jäsenseuroista. Huomionosoitus on siis todella merkittävä. Tiedän, että meidän seura on kärjessä ja aktiivinen tulevinakin vuosina. Ollaan positiivisesti ja rakentavasti esillä.
 Aina voi morkata, mutta taito on osata kertoa suora parannusehdotus ja jopa ratkaisu ongelmaan. Me yhdessä olemme K&C Oulu ja osaksi Suomen Kanoottiliittoa. Vuonna 2009 palkittu Vuoden Seura. Mitenhän pikkukaupunki Oulu edes noteeraa tätä arvostusta? Potkikaa Oulua persuksiin. Eivät päättäjät uskalla tulla kanoottiin. Toiset köyhemmätkin kunnat, saati kaupungit ovat ymmärtäneet Kunnossa Kaiken Ikää sekä muiden melontaan ja liikuntaan liittyvien seurojen tukemisen. Raha tulee takaisin. Liikuntarajoitteisena voi nauttia elämyksistä, joihin muutoin ei koskaan pääsisi. Melonta on yksi mahdollisuus.
Otsikko: Vs: Kanoottiliiton nettisivut uudistuneet
Kirjoitti: Veli-Matti Lehtonen - Maaliskuu 02, 2010, 05:02:28 ap
Käykää hakemassa tietoa liiton sivuilta! Se ei maksa mitään. www.kanoottiliitto.fi
Paljon koulutusta ja yhteistä eri seurojen jäsenille. Laittakaa myös omaa toimintaanne tiedoksi muille! Melontaseurat ovat se Kanoottiliitto.
Otsikko: Vs: Kanoottiliiton nettisivut uudistuneet
Kirjoitti: Veli-Matti Lehtonen - Maaliskuu 04, 2010, 23:38:27 ip
Uusi ja kokenut meloja, harrastekoordinaattori, Kai Lindqvist on aloittanut työn Suomen Kanoottiliitossa. Laittakaa toiveitanne ja esityksiänne erilaisista kursseista Kaitsulle.  Nyt huutoihin vastataan ja yhdessä Suomen Kanoottiliiton seurat voivat tarjota jäsenistölleen sitä, mitä kaivataan. Kunhan tietoa menee molempiin suuntiin!
 Parempaan ollaan menossa. Weltsu