Tuoreimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1
Retkimelonta / K&C ry yleinen retkipalaveri 17.5.2021
« Uusin viesti kirjoittanut Akseli Hinkkala Toukokuu 11, 2021, 17:02:55 ip »
Seuran retkipalaveri pidetään 17.5.2021 Tukkisaaren nuotiopaikalla klo 17 alkaen. Ilmoittaudu mukaan linkistä https://forms.gle/yt9975kynxkBd2U7A Ota halutessasi mukaan omat eväät nuotiolle. Koronarajoitusten vaatiessa tilaisuus pidetään etänä ja siitä ilmoitetaan tarvittaessa erikseen, joten täytäthän yhteystietosi. Voit käydä heittämässä tänne etukäteen ideoita retkistä.
2
Harrastemelonta / Ivalojoki 18-22.6 2021
« Uusin viesti kirjoittanut Jari Maijanen Toukokuu 10, 2021, 13:39:55 ip »
Kesäkuussa suunnitteilla Ivalojoen melonta, mikäli vain koronarajoitukset mahdollistavat. Retkeä on alustavasti suunniteltu koskiryhmän whatsapp -ryhmässä seuraavasti.

Lähtö perjantaina 18.6 ja paluu tiistaina 22.6. Kokoontuminen Nokkalassa aamulla kl. 8:00 jossa trailerin pakkaus ja lähtö tien päälle viimeistään kl. 8:30. Perjantaina ajetaan Ivalon kautta, jossa paluu auto jätetään Tolosen kylän veneenlaskupaikalle. Sama hyväksi koettu lopetuspaikka, johon vastaava retki päättyi 2019.

Ivalosta siirrytään Inarin kautta tielle nr. 955 (Kittilä-Inari), josta lähtöpaikka Repojoen sillalta.
Perjantaina melotaan lyhyehkö aloituspätkä, noin 5-10 km ja leiriydytään sopivaksi koettuun paikkaan. Sen jälkeen joella ollaan 2-3 yötä, siitä riippuen kuinka vauhdikkaasti joki vie retkikuntaa. Yhteensä matkaa tulee noin 90 km. Tolosessa ollaan maanantaina tai tiistaina.

Ivalojoen retki on koskipainotteinen ja kosket ovat arviolta luokkaa 1-3. Osallistujilta vaaditaan siis hyvää koskiosaamista.

Lisätietoa suoraan allekirjoittaneelta (puh. 044 788 1620) tai tähän viestiketjuun vastaamalla. Ivalojoen reissulle on myös oma whatsapp -ryhmä. Tällä hetkellä reissuun on lähdössä noin 10-12 reipasta melojaa.

3
Yleinen keskustelu / Seuran tapahtumakalenteri
« Uusin viesti kirjoittanut Sylvain Eckhardt Toukokuu 06, 2021, 20:07:32 ip »
Seuralla on käytössä google kalenteri, missä pääsee katsomaan erilaisia tapahtumia (kurssit, reissut ja retket, nuorisotoiminta, kilpailut, yleiset tapahtumat)

Kalenterit on upotettu nettisivuille : http://kc.fi/index.php/tapahtumakalenteri
Tällä hetkellä keskustelut reissuista tapahtuu whatsapp ryhmissä:
- "K&C koskeen" : koskimelonta ja koskipainoitteisia retkiä
- "K&C melomaan!" :  yleinen kanava, jossa hateaan melontaseuraa niin yhteisille iltalenkille kuin virallisille retkille.

Pyydä kutsulinkki WA ryhmiin seuran aktiiveilta : http://kc.fi/index.php/seura/johtokunta-ja-toimijat
4
Yleinen keskustelu / Vs: Retkiluistelukursseja
« Uusin viesti kirjoittanut Jari Korva Tammikuu 14, 2021, 20:31:26 ip »
Osallistun Kokkolan kurssin tulokasretkelle, jos se järjestyy suunnitellusti ja olen kohteessa.

Sinällään Rerkiluistelijat on valtakunnallinen yhdistys ja Kokkolan kurssi järjestyi, kun paikallisen Ladun kautta lähti pyyntö. Oulussakin kannattaisi varmaan kysellä, josko kurssi järjestyy / joku ohjaaja olisi halukas vetämään retken ohimennessään. Oulun Ladussakin voisi olla kiinnostusta.
5
Yleinen keskustelu / Retkiluistelukursseja
« Uusin viesti kirjoittanut Jari Korva Tammikuu 02, 2021, 14:34:27 ip »
Mikäli kiinnostaa kolmas vesistöliikuntakausi melonnan ja hiihdon lisäksi, kannattaa pitää silmällä Suomen Retkiluistelijoiden kurssikalenteria:

https://www.skrinnari.fi/skridskonet/artikel/?artikelID=27735

Digiloikka tapahtui tälläkin saralla ja kursseja voi nyt suorittaa etänä tulokasretkeä lukuunottamatta.

Normaalioloissa voi myös vilkuilla Luulajan suuntaan:

http://llsk.se/
https://www.friluftsframjandet.se/regioner/norr/lokalavdelningar/lulea/skridskor/
6
Yleinen keskustelu / Toimiva kalatie ja koskipuisto keskelle Oulua
« Uusin viesti kirjoittanut Antti Haapakangas Tammikuu 01, 2021, 22:03:39 ip »
Kuntalaisaloite toimivan kalatien ja koskipuiston rakentamiseksi:
https://www.kuntalaisaloite.fi/fi/aloite/18070
7
Hei,

K&C:n sääntömääräiset kevät- ja syyskokous 2020 pidetään yhdistettynä etäkokouksena maanantaina 21.12.2020 klo 18 alkaen. Kokous pidetään koronavirusepidemian takia etäkokouksena. Kokoukseen osallistumiseksi vaaditaan ilmoittautuminen (ilmoittautuslomake). Näin voidaan lähettää osallistujille kutsulinkki etäkokoukseen.

Asialista on luettavissa alla.

Tervetuloa!

Sylvain Eckhardt

K&C ry

---------------------

KUTSU

Päivämäärä: maanantai 21.12.2020
Klo: 18:00 alkaen

Asialista:
1. Kokouksen avaus
2. Valitaan kokoukseen puheenjohtaja, sihteeri, kaksi pöytäkirjantarkastajaa ja tarvittaessa kaksi ääntenlaskijaa
3. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus
4. Hyväksytään kokouksen työjärjestys
5. Esitetään vuoden 2019 tilinpäätös, vuosikertomus ja toiminnantarkastajien / tilintarkastajien lausunto
6. Päätetään vuoden 2019 tilinpäätöksen vahvistamisesta ja vastuuvapauden myöntämisestä hallitukselle ja muille vastuuvelvollisille
7. Päätetään yhdistyksen urheilumuodot ja jaostot tulevalle toimikaudelle
8. Vahvistetaan toimintasuunnitelma, tulo- ja menoarvio sekä jäsenmaksujen suuruudet vuodelle 2021.
9. Valitaan hallituksen puheenjohtaja sekä muut jäsenet tulevalle kaudelle
10. Valitaan jaoston puheenjohtaja kutakin yhdistyksen ohjelmassa olevaa urheilumuotoa edustavaan jaostoon sekä muut tarvittavat toimihenkilöt
11. Valitaan yksi tai kaksi toiminnantarkastajaa ja varatoiminnantarkastajaa taikka yksi tai kaksi tilintarkastajaa ja
varatilintarkastajaa
12. Muut esille tulevat asiat.
13. Päätetään kokous

8
Yleinen keskustelu / Meloja2 taitotesti (EPP2)
« Uusin viesti kirjoittanut Pekka Harju Lokakuu 08, 2020, 10:14:04 ap »
Meloja2 ja Meloja 3 - taitokokeet ovat osa Suomen melonta- ja soutuliiton koulutusohjelmaa sekä eurooppalaista yhteisesti hyväksyttyä taitotasojen vertailukelpoista järjestelmää. Taitotesteihin harjoittelu voi myös innostaa harjoittelemaan melontataitoja tavoitteellisesti. Suoritettu Meloja2 on myös ennakkovaatimuksena melontaohjaajakurssille ja Meloja3 Melontaopaskurssille. Lisätietoa taitotestin vaatimuksista ja suoritusohjeet löytyy SMSL:n sivuilta: https://www.melontajasoutuliitto.fi/koulutus/melonnan-koulutus/meloja-taitokokeet/. Meloja2 taitojen painotus on ”sileän veden” melonnan perustaidoissa sekä turvallisuustaidoissa.

Mikäli halukkaita on, voidaan tänä syksynä vielä järjestää Meloja2 taitotesti. Testin hinta tänä syksynä on seuran jäsenille 25€ ja muille 40€. Maksu suoritetaan seuran tilille viitetunnuksella 17200 (koulutus- ja kurssitoiminta).

Testiin ei kannata tulla valmistautumatta, kaikki osa-alueet tulee suorittaa hyväksytysti ja mm. melojan turvavarusteet tulee olla mukana. Myös merimerkit (kardinaali-ja lateraali) ja perussuunnistustaidot (kompassisuunnan ottaminen ja siihen kulkeminen) tulee osata.

Jos nyt on kiinnostusta, niin ilmoittakaa tähän tai wa-palstaan vastaamalla. Sopiva aika voisi olla jo ensi viikolla. Kuivapuku neopreenihuppuineen on varmaankin jo mukava olla.

Ensi kesänä tultaneen järjestämään valmistavaa koulutusta sekä melontaohjaajakoulutus retkiolosuhteissa.
9
Harrastemelonta / Vs: Kuntomelonta 2020
« Uusin viesti kirjoittanut miiainkeri Syyskuu 28, 2020, 17:13:32 ip »
Huomisen 29.9. kuntomelonta starttaa klo 17.00, jotta ehditään käymään lenkki ennen pimeää :)
10
Harrastemelonta / Vs: Kitkajoki 2.-4.10.2020
« Uusin viesti kirjoittanut Ari Ollila Syyskuu 27, 2020, 22:23:43 ip »
Hei.

Kattelin menneitä reissuja ja niitten perusteella suunnitelma/aikataulu vois olla seuraavanlainen. Eli perijantaina töitten jäläkeen Juumaan, missä pari mökkiä varattuna. Lauantaina vois melua ns. alapätkän, n. 20 km. Mukkaan evväät sillä matkanvarrella on ylleesä tulisteltu. Aikaa vie myös Myllykoskessa pulijailu (parhaina vuosina laskettu nelijä kertaa), Aallokkokosken lasku/ohitus, mäenlaskut hiekkatörmiltä ja muu mukava. Aikaa tuohon kaikkinensa menne 6-8 tuntia, eli vesilä pittää olla Kymmenen nurkilla, autot sitä ennen vietynä. Illalla on sitte aikaa saunua ja paistella vaikka lättyjä. Sunnuntaina herätys sitte vielä aikasemmin, sillä vesillä pittää olla noin yheksältä, eli karavannin pittää lähtä kohti Käylää jo kaheksan nurkilla. Tämä pätkä melotaan pikkupurtavan ja juoman voimilla. Matkaa noin 11km. Sunnuntain retki päättyy mökkeille, jossa pakkaus, mökkien luovutus ja kotimatka Ouluun.

- Ari
Sivuja: [1] 2 3 ... 10