Tuoreimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1
Harrastemelonta / Vs: Äkkilähdöt 2022
« Uusin viesti kirjoittanut Antti Haapakangas Kesäkuu 27, 2022, 14:17:50 ip »
Torstaina 30.6. koskipuljausta Kipinässä. Kokoontuminen klo 16.30 Nokkalassa ja lähtö vajalta n. klo 17. Voidaan ottaa pienempi traileri tarvittaessa.
2
Harrastemelonta / Neitikosken reissu 2022 15.-17.7.
« Uusin viesti kirjoittanut Ari Ollila Kesäkuu 20, 2022, 00:23:28 ap »
Hei!


Tulossa koskipainotteinen pulijausreissu Lieksaan, Ruunaan Neitikoskelle viikon 28 lopulla.
Lähtö perijantaina 15.7 ja palluu 17.7. sunnuntai-iltana. Näin alustavasti lähtö voi olla jo vaikka aamupäivästä, mutta suunnitellaan retki niin, että työn sankaritki ehtii mukkaan.

Reissu on siis joki/koskipainotteinen, pääosin pulijailua Neitikosken aallossa, joskin Ruunaalla on myös hyvät ulukoilu, pyöräily ja patikointi ym. maastot.

Ohojelmassa on ylleesä ollu myös  retki Lieksanjoella. Pääasiassa siis kuiten pulijailua ite Neitikosken aallossa, joka on yks parhaista paikoista harijotella koskilotrausta. Ja paikka on myös turvallinen ja siksi se soveltuu myös alotteleville pulijaajille, kuhan vaan uskallusta riittää. Toki perus koskitaijot on hyvä omata ja jotta pulijailu olis mielekästä, niin eskimopyörähyksen ossaaminen on suossteltavvaa.

Majotusvaihtoehtoina sielä on mökkejä, aittoja ja telttailu, sekä vaunualue. Nyt sieltä on varattuna yks kuuven hengen mökki  ja sen paikat mennee ilimottautumis järijestyksessä, joten kannattaa ilimottautua hyvissä ajjoin, jos haluaa retkelle mukkaan ja meinaa asua sielä katon alla. Mökin vuokra on muistaakseni 100€/vuorokausi.
 
Ilimottautumiset viimestään keskiviikkona 13.7. tähän ketjuun, yksityisviestillä tai jollain muulla konstilla allekirjottaneelle. Näin keritään saaha asiat järijesteltyä ennen reissua, mm. kyytit. Reissuun ois hyvä saaha vähintään kaks autua, jotta mahollinen jokiretki ois heleppo tehä, mutta mukkaan voi ottaa pyöränki ja homma toimii. Ite lähen autola ja kyytiin soppii kolome.

Ilimottautua voi myös Whatsappiin perustettuun ko. retkiä koskevaan ryhymään, jossa käyvvään myös tarkempaa suunnittelua retken osalta. https://chat.whatsapp.com/J5WY7qSAMD1AzwhVXm(tähän viis)Waw

Jos lähettä seuran kalustolla niin muistakaa tehä varraus varraussysteemin kautta ja tarkistaa varusteitten kunto ennen reissua, ei tartte sitte lähtiessä arpua.

Seura maksaa matkakorvausta railerinvetäjälle, mutta muut matka ja majotus ym. kulut jaetaan retkeläisten kesken.

Mikäli joku asia askarruttaa, niin allekirijottanu vastaa mielellään.

Nyt kannattaa alakaa oitis ilimottautuun ja lähtä rohkiasti mukkaan, näitä reissuja ei tehä ihan päntiönnään.

Mukava reissu siis tulossa ja lämmintäki luulis olevan, niin vejessä ku ilimassaki! :)


-Ari
3
Retkimelonta / Vs: Lentua 5.-7.8.2022
« Uusin viesti kirjoittanut miiainkeri Kesäkuu 19, 2022, 18:08:04 ip »
Lentuan retkelle mahtuu mukaan 15 ensin ilmoittautunutta. Ilmoittautuminen ja reittiselostus täällä: https://bit.ly/3OoPdfj

Pidetään kesällä yhteiset reskutusharjoitukset.
4
Yleinen keskustelu / Kuntomelontakisa
« Uusin viesti kirjoittanut Sylvain Eckhardt Kesäkuu 17, 2022, 23:06:39 ip »
Sellainen leikkimielinen kisa koko kesäksi. Kaksi eri reittiä : Pikisaari (1) tai Toppilansaari (6). Lähtö ja maali Tukkisaaren laituri , kiertosuunnasta ei väliä.Jokainen halukas voi kellottaa kyseiset reitit niin usein kuin haluaa ja tulokset voi lähettää osoitteeseen seura@kc.fi.
- reitti ja pvm
- aika
- kajakki
- keli
Tuloslista päivitetään jatkuvasti. Saa käyttää GPS seurantasovellusta (muista ottaa pois päältä pysähdys toiminto) tai kellottaa ihan kellolla.

Parhaat palkitaan!

Kisa loppuu 30.9.2022

TULOKSET

Pikisaari (1) 3 km
1. Jouni Kaartinen
Aika: 19 min 38 sek
Kiertosuunta: vastapäivään
Kajakki: Skim Kayaks Distance
Keli: Lämpötila 14 C, Ilmansuhteellinenkosteus 62 %, tuuli luoteessa 7 m/s, joenvirtauma 220 m3/s
pvm: 17.6.2022

2. Jouni Kaartinen : 20 min 03 sek
Kiertosuunta: myötäpäivään
Kajakki: Skim Kayaks Distance
Keli: Lämpötila 14 C, Ilmansuhteellinenkosteus 62 %, tuuli luoteessa 7 m/s, joenvirtauma 220 m3/s
pvm: 17.6.2022

Toppilansaari (6) 7,25 km

1. Teijo Lehtonen
Aika: 1h02min25
Kiertosuunta: vastapäivään
Kajakki: Avalon Basic
Keli: Lämpötila , tuuli länsi 4-5 m/s
pvm: 21.6.2022
5
Yleinen keskustelu / Vs: Harjoituskerho 2022
« Uusin viesti kirjoittanut opk Kesäkuu 15, 2022, 10:00:41 ap »
Siirretään 15.6. tasapaino- ja tuentasessio keskiviikolle 22.6.

Pahoittelut säädöstä. Toivottavasti viesti saavuttaa tulossa olleet.

Session sisältö soveltunee erityisesti tasoille 1-2, mutta saa sinne tulla kokeneetkin melojat, jos tulisi uutta näkökulmaa perusasioihin.

t. OP
6
Harrastemelonta / Rentomelonta 2022
« Uusin viesti kirjoittanut Ari Ollila Kesäkuu 07, 2022, 00:05:09 ap »
Hei!

Pikkuhilijaa alkaa vaikuttaan sille, että kyllä tästä vielä kesä tulee. Ilmat ja vedet on lämmenneet sen verran, että alkaa olla aika aloitella rentomelonnat tällekkin kesälle.

Rentomelonta on viikoittainen seuran jäsenille tarkoitettu "tapahtuma". Melonnat ovat pääosin ohjattuja ja ohjatuista kerroista ilmoitetaan tässä ketjussa tai tapahtumakalenterissa mm. paikka ja vetäjä. (kannattaa siis seurata viestittelyä, ettei ole väärässä paikassa, tai että huomaa perutut kerrat). Ellei ilmoitusta seuraavasta rentomelonnasta ole, niin se tarkoitaa sitä, ettei sille kerralle ole virallista vetäjää/ohjaajaa. Toki melomaan voi mennä porukalla, vaikka "virallista" rentomelontaa ei olisikaan.

Kannattaa myös seurailla seuran Whatsappia ja ilmoitella siellä jos on menossa melomaan ja sillä kertaa ei ole ohjattua rentomelontaa, näin saa parhaiten melontaseuraa.
 
Melomaan lähdetään torstaisin kello 18.00, joten vajalle kannattaa tulla vähän aiemmin valmistelemaan varusteet itselle valmiksi.

Muistakaa varata kajakki itsellenne seuran varausjärjestelmän kautta ja samalla varmistatte, ettei sitä ole jo joku muu varannut.

Lähtöpaikkana joko Tukkisaari tai Nokkala. Nokkalassa on ko. ajankohtana aika paljon muuta toimintaa, joten luultavasti melomme enemmän Tukkisaaresta käsin. Tukisaaresta tehdään pikku lenkkejä suistoon tai vaikkapa Mustaansalmeen ja Nokkalasta käydään mutka Oulujoella. Tarkoitus ei ole tehdä pitkiä lenkkejä, vaan hakea melontatuntumaa ja kokemusta.

Tervetulleita ovat erityisesti melonnan juuri aloittaneet ja rentomelonta sopii hyvin esim. alkeiskurssin käyneille, siis hyvä tilaisuus harjoitella opittua käytännössä. Mukaan voi toki tulla kaikki muutkin melojat, kunhan muistetaan ottaa huomioon tapahtuman rento luonne, eli  tehdään rauhallisia pieniä melontalenkkejä.

Kesän edetessä voidaan tehdä myös pieniä lenkkejä Nallikarin edustalle, mikäli porukat niin haluavat ja sää sen sallii.
Sanotaan tällaisia lenkkejä sitten vaikka puolirentokuntomelonnoiksi ;) Mutta näitä vain siis yhteisellä päätöksellä.

Em. melonnat kestävät yleensä noin tunteroisen, ellei porukat kovin innostu :)

Kysymykset, ideat ja kehitysehdotukset ovat tervetulleita ja niitä voi laittaa mm. tähän ketjuun.

Näin alkuun, kun vedet ei ole vielä ihan kesäisen lämpimiä, teemme lenkit suiston alueella suht lähellä rantoja.

Ensimmäinen rentomelonta starttaa siis tulevana torstaina 9.6.2022. kello 18.00 Tukkisaaresta ja vetäjänä allekirjoittanut.
Tervetuloa mukaan!

-Ari
7
Harrastemelonta / Äkkilähdöt 2022
« Uusin viesti kirjoittanut Vesa Auno Kesäkuu 01, 2022, 01:26:32 ap »
Kiimingistä alakylään inkkareilla torstaina 2.6.2022. aloitetaan pakkaaminen tukkisaaressa klo 17 viimeistään. Varusteet oltava hyvät. Märkäpuku tai kuivapuku. Kypärä liivit ym. Matkan pituus alle 10 km.

Vaikka kosket luokkaa 1 tai 1+, niin inkkareilla vaaditaan koskenlukutaitoa sekä kokemusta koskimelonnasta. Duffek taito käydään läpi ennen laskua  Hyvä tilaisuus kokeilla inkkaria kenties ensimmäisen kerran.
8
Retkimelonta / Vs: Inarijärvi 2022
« Uusin viesti kirjoittanut Timo Wirkkala Toukokuu 31, 2022, 00:26:03 ap »
Inarijärven melontaretkiä kesällä 2022 ollaan järjestämässä kaksi:
- 11-17.7. (ma- su) / Pekka
- 28.7.- 3.8. (to-ke) / Timo

Nyt suunnitelmissa on yöpyä  ja saunoa melonta reissun jälkeen Kiilopäällä.
Ohessa reittisuunnitelma, johon tuulet yms. olosuhteet voivat aiheuttaa muutoksia. Koska päivämatkat ovat lyhyitä, niin kukin voi illalla tehdä esim. marjastus- tai . kalastusretkiä.
9
Yleinen keskustelu / Vs: Jäsenilta Myllyojan asukastuvalla ma 30.5.2022 klo 17:30 alkaen
« Uusin viesti kirjoittanut Teijo Lehtonen Toukokuu 30, 2022, 21:10:11 ip »
Klo 17 mennessä vain muutama jäsen käynyt paikalla pyörähtämässä eikä muita kuulu joten laittelen paikat kiinni.
10
Yleinen keskustelu / Jäsenilta Myllyojan asukastuvalla ma 30.5.2022 klo 17:30 alkaen
« Uusin viesti kirjoittanut Sylvain Eckhardt Toukokuu 30, 2022, 15:26:49 ip »
Hei! Tänään oli tarkoitus pitää Myllyojan asukastuvalla kevätkokous ja jäsenilta, mutta sähköpostilista ei toiminut, eikä näin ollen kukaan ole saanut kutsua. Kevätkokous siirtyy siis myöhemmäksi ja koska asukastupa ja sauna ovat varattu ja meidän käytössä, pidetään jäsenilta tänä iltana ma 30.5.2022 klo 17:30 alkaen. Pahoittelut, että tämä tulee todella lyhyellä varoitusajalla ja toivottavasti pääsee mahdollisimman moni. Koska sauna on lämmin voidaan harjoitella tuentoja, rullauksia tai muuta märkää touhua. Myös varusteiden testailu voisi olla mielenkiintoista, esimerkiksi toimiiko märkäpuku tai kuivapuku tällä kelillä? Entäs pärjääkö perus ulkoiluvaatteilla?

Tuodaan pari merikajakkia, mikäli on halukkaita treenata reskutuksia (halukkaat:ilmotelkaa WA ryhmään tai vastaamalla tähän ketjuun). Muuten jokainen tuo omaa kalustoa tai voi meloa Nokkalasta asukastuvalle (alle kilometri matkaa ylävirtaan)

Seura tarjoaa makkaraa (paikalla on pallogrilli) ja virvoitusjuomaa, saa myös tuoda omat eväät ja juomat mukaan, sekä pyyhe tietysti :). Asukastuvan osoite: Jokivarrenpolku 5, 90650 Oulu

Lämpimästi tervetuloa!
Sivuja: [1] 2 3 ... 10