Kirjoittaja Aihe: Geokätköilyn yhdistäminen melontaan: Apua tarjolla  (Luettu 4242 kertaa)

HeKu

  • Jr. Member
  • **
  • Viestejä: 87
Geokätköilyn yhdistäminen melontaan: Apua tarjolla
« : Kesäkuu 02, 2014, 10:19:37 ap »
Heipä hei!

Justiin kotiutui 12 retkimelojan porukka hirmuisen kauniilta Tiilikkajärveltä. Retkeilyn ohessa pari geokätköilyyn hurahtunutta metsästi myös kasan kätköjä järven ympäristöstä ja tartutti tätä geotautia muihin kanssamelojiin ilmeisesti varsin onnistuneesti. -Mikä onkaan hauskempaa kuin loikata paatista rannalle kesken reissun ja roikkua kohta pää alaspäin sillan kaiteessa geokätköpurkin vuoksi... ;) Ja mikä parasta, niitä purkkeja on kaikkialla (myös vähän helpommissa kohteissa).

Haluaisitko tällaista uutta lisuketta melontaan? Tuntuuko kätkölyn saloihin perehtyminen turhan työläältä? Itsestä se oli harrastusta aloittaessa huomattavasti helpompaa, kun sai opastusta kädestä pitäen. Jos tuntuu, että apu aloitukseen olisi tervetullutta, pistä yksäriä tulemaan, niin mielellään voin jeesata muitakin alkuun. Tää on tosi mielenkiintoista ja mukavaa, kun eka kärryille pääsee. Kätköilyyn tarvii käytännössä vain älypuhelimen tai gepsin eikä kaikille kätköille välttämättä niitäkään.

Näitäkin kannattaa katsoa: www.geocaching.com (virallisempi kansainvälinen sivusto) ja www.geocache.fi (suomenkielistä apua).

t. Helena