Kirjoittaja Aihe: koskipeli Blackfly Option  (Luettu 6615 kertaa)

Antti Hiukka

  • Newbie
  • *
  • Viestejä: 5
koskipeli Blackfly Option
« : Helmikuu 05, 2015, 14:35:33 ip »
Hyvä koskimeloja,

tarjolla on nyt viimeistä huutoa oleva koskipeli Blackfly Option. Ohessa linkki valmistajan sivuille (myynnissä oleva on keltainen sinisin ilmasäkein)

http://www.blackflycanoes.com/option.php

Se on 2,65 m pitkä ja todella ketterä, joten sillä pärjää pienemmässäkin purossa. Lyhyyden johdosta isoissakaan aalloissa ei tule vettä sisään, vaan "kelluu kuin korkki aalloilla". Ohessa tunnetun lehden arvio siitä:

https://www.youtube.com/watch?v=1Pk6_sZHXoc

Tilasin sen USAsta 1,5 vuotta sitten (lentopostina tuli) ja ajattelin, että minulla olisi enemmän aikaa peuhata koskissa. No ei ole ollut. Tulipa kokeiltua ja opittua aika paljon koskimelonnasta. Eskimonkin sain muutaman kerran nousemaan, vaan harjoitusta olisin tarvinnut paljon lisää, jotta voisin sanoa sen hallitsevani.

Jos seura sen ostaisi, niin se laajentaisi kalustovalikomaanne ja  joku nuori sälli voisi jopa hurahtaa tähän! Haastetta se ainakin antaisi, sekä konkarille että noviisille.

Mielelläni kerron Optionista lisää ja koemelontakin onnistuu (kanootti on Espoossa), jos Option kiinnostaa. Kanootti ilmasäkkeineen ja komposiittimela mukaan, niin vehje olisi melontakunnossa heti ensi sekunnista eikä maksa paljon: 1300 eur.

Melontaterveisin
Fögö
(Juha Forsström, p. 040 593 6973)
--

Laitoin ilmoituksen Fögön puolesta
-Antti