Kirjoittaja Aihe: Syksyinen maastopyöräily/patikkareissu Syötteelle 2.-4.10.  (Luettu 4590 kertaa)

HeKu

  • Jr. Member
  • **
  • Viestejä: 87
Kilpailevana oheistoimintana melonnalle ollaan suunnittelemassa K&C:n maastopyöräily/patikkareissua Syötteen maisemiin pe-su 2.4.10. Tarkoitus on vuokrata kimpassa mökki/mökkejä ja viettää syksyistä viikonloppua ulkoilun merkeissä.

Syötteen kansallispuistossa on erittäin hyvät maastopyöräily- ja patikointimahdollisuudet. Ks. lisää esim. täältä: http://www.luontoon.fi/syote

Mökki/mökkejä vuokrataan vähän sen mukaan, minkä verran on innostuneita lähtijöitä. Toistaiseksi lähdössä olisivat allekirjoittaneen lisäksi ainakin Tiina, Pekka, Matti, Piia ja Niina S. Mukaan on lähdössä lisäksi ainakin pari koiraa. Tarvittaessa voidaan miettiä myös koiratonta majoitusta. Mökin kustannukset henkilöä kohti riippuvat lähtijämäärästä ja täsmentyvät vähitellen, mutta kohtuudessa yritetään pysytellä. Sapuskat jokainen hoitaa parhaaksi katsomallaan tavalla.

Jos omaa maastopyörää ei ole ja pyöräily silti kiinnostaa, pyörän voi vuokrata joko Iso-Syötteen tai Pikku-Syötteen puolelta. Esim. näillä sivuilla hyvin tietoa asiasta: bhc.fi tai vaihtoehtoisesti Pikku-Syötteen vapaa-ajankeskuksesta voi vuokrata pyörän hintaan 25 e / 3 tuntia ja 35 e / vrk. Noita pyöriä tarjolla kuulemma 13, joista kaksi olemme jo varanneet. Runkokoko näissä 16 ja siitä ylöspäin. Ainakin alkukesästä pyörät olivat ns. peruskuntoisia, mutta kunto riitti ainakin sunnuntaikuskille mainiosti. Jos haluat varata pyörän Pikku-Syötteeltä, homma hoituu helpoiten puhelimitse 08-815 4000. Pyöräilyseuraa löytynee monen tasoista ja kuntoista. Mukaan voi tulla myös ilman aiempaa maastopyöräilykokemusta.

Retkelle voi osallistua myös päiväseltään ilman majoitusta. Jos majoitus- tai kimppakyytitarpeita kuitenkin on, laita s-postia, kommenttia tai yksäriä tulemaan mahd. pian, niin tiedetään ottaa tarpeet huomioon. Viimeinen deadline majoitukseen ilmoittautumiselle kerrotaan tässä ketjussa ennemmin tai myöhemmin. - Ja vaikka em. tarpeita ei olisikaan, kuulisimme mieluusti, jos olet silti liittymässä mukaan joukkoon. Samoin kerro ihmeessä, jos itse puolestaan voit tarjota kyydin sitä tarvitsevalle.

Että ei muuta kun mukaan ulkoiluviikonlopun viettoon!

Helena   (hekuuluv--merkki--student.oulu.fi)

Pekka Saavalainen

  • Vieras
Vs: Syksyinen maastopyöräily/patikkareissu Syötteelle 2.-4.10.
« Vastaus #1 : Syyskuu 23, 2015, 21:41:04 ip »
Kaksi mökkiä Kelosyötteen alueelta on varattu perjantaista sunnuntaihin. Maastopyöräilyreitit kulkevat Kelosyötteen läpi.

Toinen mökki on täynnä ja toisessa on vielä kaksi vapaata paikkaa, toinen sohvapaikka ja toinen parvella. Mökissä on kaksi makuuhuonetta ja parvi. Mökkiin on 6 ilmoittautunutta tällä hetkellä, jolloin hinta on 32 euroa / nenä.

Maastopyöräilyreiteistä löytyy tietoa
http://www.bhc.fi/reitit/
sekä http://www.retkikartta.fi/  (hakeudu Syötteen alueelle ja valitse karttatasoista reitit ja sieltä pyöräilyreitit)