Kirjoittaja Aihe: Comboreissu Kuusamoon 14.-16.10.2016  (Luettu 4183 kertaa)

HeKu

  • Jr. Member
  • **
  • Viestejä: 87
Comboreissu Kuusamoon 14.-16.10.2016
« : Syyskuu 06, 2016, 17:48:57 ip »
Tervetuloa mukaan comboreissulle syksyiseen Kuusamoon 14.-16.10. (pe-su)

Retkimelontaa, koskenlaskua, maastopyöräilyä, patikointia, mökkeilyä. – oman valinnan mukaan joko kaikkea tai vain osa näistä! - Alla oleva ohjelma suunniteltu lähinnä retkeilyn näkökulmasta. Toki myös huikeat koskipuljausmahdollisuudet la & su, jos sellaisesta innostunutta porukkaa kiinnostuu lähtemään mukaan!

Pe: Kuorman lastaus + lähtö Oulusta viimeistään heti klo 16 jälkeen. Majoittuminen kimppavuokramökkiin jossakin Rukan lähimaastossa.

La: Piipahdus Kiutakönkäällä ja opastuskeskuksessa. Melontaretki Oulankajoella kansallispuiston hienoissa maisemissa Kiutakönkään alapuolelta Jäkälänmutkaan. Ei koskia, vain muutama pieni niva. Melontamatkaa kertyy n. 22-25 km – joskin myötävirtaan, eli sukkelasti se etenee. Matkalla omatoimiretkilounas jossakin sopivalla tulipaikalla matkan varrella. Illalla saunomista, ym. Illanviettoa.

(Melontaretki sopii myös aloittelijoille, kunhan peruskurssi 1 on käytynä, ja uskot jaksavasi meloa 25 km rauhallisella tahdilla myötävirtaan. Mukaan voi lähteä joko Nokkalan retkipaatilla, inkkarilla tai Tukkisaaren muovisella merikalustolla. Varusteiksi riittää kerrospukeutuminen + normaalit ulkoiluvaatteet + vaihtovaatteet, jos varsinaisia melontapukineita et omista. Vesi on taatusti kylmää, mutta ranta aina lähellä. Jos et halua osallistua melontaosuuteen, voit vaihtoehtoisesti retkeillä omatoimisesti esim. Kiutakönkään suunnilla sillä aikaa.)

Su: Maastopyöräilyä Rukan maisemissa joko omalla tai vuokrapyörällä. (Jos maastopyörä / fatbike on uusi tuttavuus, tässä tilaisuus kokeilla. Opastusta tarjolla. Porukka voi tarvittaessa jakaantua hitaampiin ja hurjempiin menijöihin.) Vaihtoehtoisesti patikointia esim. Valtavaaralle retkilounastamaan ja takaisin. Iltapäivällä lähtö kohti kotia niin, että kotona oltaisiin hyvissä ajoin alkuillasta.

Matkat perinteiseen tapaan kimppakyydeillä. Majoitus jossakin kohtuullisen hintaisessa vuokramökissä. Mökin kustannukset jaetaan lähtijöiden kesken, mutta tarkoitus olisi, ettei hintaa majoitukselle muutamaa kymppiä enempää / pää / viikonloppu tulisi. Jotta sopivan mökin ehtii vielä vuokrata, SITOVAT ILMOITTAUTUMISET VIIMEISTÄÄN KE 28.9. Tällöin katsotaan lähtijämäärä ja järjestään sen mukaan sopiva mökki. Jos jäät pois reissulta 28.9. jälkeen, sitoudut reiluuden nimissä maksamaan oman osasi mökin vuokrasta, ellei tilallesi löydy jotakuta toista tulijaa. Ke 28.9. jälkeen mukaan pääsee, jos mökissä ja autoissa sattuu tilaa vielä löytymään.

Ilmoittautumiset ja kaluston varaukset lomakkeella:
Tervetuloa mukaan retkeilemään!

Helena
« Viimeksi muokattu: Elokuu 14, 2017, 19:27:22 ip kirjoittanut HeKu »