Kirjoittaja Aihe: Iijokisoutu 4-8.7.2017  (Luettu 3479 kertaa)

Anita Valkama

  • Newbie
  • *
  • Viestejä: 4
Iijokisoutu 4-8.7.2017
« : Kesäkuu 14, 2017, 12:04:28 ip »
Perinteinen Iijokisoutu melotaan ja soudetaan tänä vuonna 3-8.7.2017 Lisää tietoa soudusta osoitteesta http://www.iijokisoutu.net (Melontapäivät ti-la). Erinomainen tapa tutustua ja ihastua monipuoliseen jokeen. Retkitapahtumassa autokuljetukset on järjestetty ja sapuskat voi ostaa tai laittaa itse. Sauna joka ilta ja hyvää seuraa sekä rannalla että joella. Todella hyvä tapahtuma hiukan jo meloneille eli kun 30km päivämatkat eivät tuota tuskaa. Osallistua voi vaikka koko perheellä, venepaikkoja niille jotka eivät kajakissa viihdy. Mukaan voi tulla päiväksi tai viikoksi.

Turvamelojia kaivataan kaikille päiville. Kokeneemmat melojat otetaan ehdottomasti mukaan turvaporukkaan. Vaatimuksena auttavainen asenne ja melontataito, joka riittää auttamaan myös muita. Koskessa pitää pystyä kääntymään kiven taakse ja pysymään siinä, 1-2lk koskissa reitin etsiminen ja kivien näkeminen ei tuota vaikeuksia ja kaatuneen melojan avustaminen onnistuu. Turvamelojat saavat ilmaisen aterian ”työpäivänä”, eivätkä maksa osallistumismaksua. Autonkuljetuspoletti (oikeuttaa bussikyytiin päivän lopetuspaikasta aloituspaikkaan) täytyy lunastaa itse, hinta 5€. Turvamelojaksi ilmoittautumiset tänä Suomi 100-vuonna vapaehtoisfoorumin kautta https://www.hiiop100.fi/tehtavat/769

Meitä on kokeneita konkareita joella varmasti, mutta uutta verta haluttaisiin mukaan oppimaan ja auttamaan, sekä nauttimaan ???? Homma on kivaa ja kesäistä, porukka hyväntuulista ja avuliasta.

Lisää tietoa minulta eli Anita o5o-58879o9