Kirjoittaja Aihe: Tiistain kuntomelonnat 2018  (Luettu 3623 kertaa)

HeKu

  • Jr. Member
  • **
  • Viestejä: 87
Tiistain kuntomelonnat 2018
« : Toukokuu 19, 2018, 09:40:58 ap »
Heipä!

Enpä tiedä, joko porukkaa on tiistailenkeillä käynyt, mutta kun uutta ketjua ei tälle vuodelle vielä näyttänyt olevan, niin tässäpä sitten. Aluksi suorana kopiona Jari K:n viime vuoden avauspostaus, kun samalla kaavallahan tässä jatketaan:

"vesille Tukkisaaresta klo 18 ja sitten pieni lenkki merelle porukan päättämään suuntaan, tyypillisesti Musta-, Hieta- ja Vihreäsaarta kierrellen tai sitten lenkki esim. Hermanneille tai Kyrönkariin. Melonta-aikaa kertyy parisen tuntia ja matkaa kympin molemmin puolin, kelistä ja porukasta riippuen.

Kuntomelonta-nimestä huolimatta kyseessä on kuitenkin enemmän leppoisa lenkki. Toki vähemmän meloneen kannattaa mielellään valita kevyemmin melottava kajakki, jos haluaa välttää ylimääräistä kuntoilua.

Ilmottautumista ja varsinaista vetäjää ei ole, mutta kokeneemmat antavat mielellään vinkkejä. Tällä palstalla ilmoitellaan, jos tulee muutoksia tai spesiaalimpaa ohjelmaa jollekin illalle (esim. reskutusta)."

Niin ja vesihän on toistaiseksi kylmää, eli mukaan paattiin lämmintä vaihtovaatetta, jos varsinaisia melontapukineita ei ole käytössä. Hanskatkin on hyvä olla. Jos muita sopivia ei satu kohdalle, ohuilla sormikkailla vuoratuilla tiskihanskoillakin pärjää pitkäle.

Niin ja siis ti 22.5. ainakin allekirjoittanut lenkille lähdössä. Tervetuloa mukaan!

Helena