Kirjoittaja Aihe: Meloja2 taitotesti (EPP2)  (Luettu 6779 kertaa)

Pekka Harju

  • Newbie
  • *
  • Viestejä: 40
Meloja2 taitotesti (EPP2)
« : Lokakuu 08, 2020, 10:14:04 ap »
Meloja2 ja Meloja 3 - taitokokeet ovat osa Suomen melonta- ja soutuliiton koulutusohjelmaa sekä eurooppalaista yhteisesti hyväksyttyä taitotasojen vertailukelpoista järjestelmää. Taitotesteihin harjoittelu voi myös innostaa harjoittelemaan melontataitoja tavoitteellisesti. Suoritettu Meloja2 on myös ennakkovaatimuksena melontaohjaajakurssille ja Meloja3 Melontaopaskurssille. Lisätietoa taitotestin vaatimuksista ja suoritusohjeet löytyy SMSL:n sivuilta: https://www.melontajasoutuliitto.fi/koulutus/melonnan-koulutus/meloja-taitokokeet/. Meloja2 taitojen painotus on ”sileän veden” melonnan perustaidoissa sekä turvallisuustaidoissa.

Mikäli halukkaita on, voidaan tänä syksynä vielä järjestää Meloja2 taitotesti. Testin hinta tänä syksynä on seuran jäsenille 25€ ja muille 40€. Maksu suoritetaan seuran tilille viitetunnuksella 17200 (koulutus- ja kurssitoiminta).

Testiin ei kannata tulla valmistautumatta, kaikki osa-alueet tulee suorittaa hyväksytysti ja mm. melojan turvavarusteet tulee olla mukana. Myös merimerkit (kardinaali-ja lateraali) ja perussuunnistustaidot (kompassisuunnan ottaminen ja siihen kulkeminen) tulee osata.

Jos nyt on kiinnostusta, niin ilmoittakaa tähän tai wa-palstaan vastaamalla. Sopiva aika voisi olla jo ensi viikolla. Kuivapuku neopreenihuppuineen on varmaankin jo mukava olla.

Ensi kesänä tultaneen järjestämään valmistavaa koulutusta sekä melontaohjaajakoulutus retkiolosuhteissa.