Kirjoittaja Aihe: Raatin uimahallivuorot 2018-2019  (Luettu 1911 kertaa)

Sylvain Eckhardt

  • Johtokunta
  • Sr. Member
  • *
  • Viestejä: 372
Raatin uimahallivuorot 2018-2019
« : Lokakuu 23, 2018, 15:26:21 ip »
Raatin uimahallivuoro alkavat la 27.10.2018

Jäsenille tarkoitettu ilmainen uimahallivuoro pidetään Raatin uimahallissa lauantaisin klo 17:30 - 19:00 (27.10.2018-27.4.2019)

- Käytössämme on vain ja ainoastaan syvä allas, katsomon alla. Vuorot ovat ilmaisia ja ne on tarkoitettu kaikille seuran jäsenille (eli jäsenmaksunsa maksaneille!). Vuoroa ei ole kuitenkaan tarkoitettu uimiseen turvallisuussyistä. Uimaan pääsee kuitenkin kaikissa muissa altaissa vuoron aikana.

- Allastiloihin pääsee PIN-koodilla. Koodi voi saada vuoron vastuuhenkilöltä tai numerosta 040-5840845. Koodi toimii allastilojen porteissa 30 min ennen vuoron alkamista ja loppuu 30 min vuoron päättymisen jälkeen.

- Pukukaappien avaimet ovat valmiina pukukaappien ovissa ja ne toimivat millä tahansa kortilla (esim. kirjasto-, liikkeiden kanta-asiakas-, Oulucard-kortti). Kortti laitetaan oven sisäpuolella olevaan rasiaan, jonka jälkeen voi sulkea oven avaimella. Mikäli omaa korttia ei ole, palvelupisteeltä saa avainkortin lainaan.

-  Kalusto on siirrretty uimahallin katsomon perällä olevasta ovesta ulkokatsomossa johtavaan käytävään. Aukkopeitot ja liivit ovat samassa paikassa. K&C:n ja OSM:n kajakit ovat yhteiskäytössä. Vuorolle saa tuoda omaa kalustoa aina kun haluaa ja kalusto on pestävä huolellisesti ennen altaasen menoa. Omia kajakkeja ei voida säilyttää uimahallissa ilman erilllistä lupaa. Sukeltajien käytössä oleva iso puinen säilytyslaatikko on oltava vapaa kajakeista ym varusteista. Kulku sähkökaapin ovelle täytyy olla myös vapaa.

-  Jokaisella vuorolla on valvoja, jonka rooli on opastaa kävijöitä (mm. näyttää missä kajakit ja varusteet on ja kertoo missä altaassa voi käydä ja kuinka hallissa toimitaan), sekä toimia yhdyshenkilönä uimahallin henkilökunnan kanssa.

- Vuorolla on mahdollisuus harjoitella ja opetella mm. melontatekniikkaa, eskimoita ym.  Vuoroilla on yleensä kokeneita melojia, joilta voi kysellä neuvoja.

- Vuoroilla pidetän säännöllisesti kursseja ja harjoituksia, mutta pääsyy altaaseen ei ole missään tapauksessa varattu kurssilaisille. Vuorolle voi aina tulla vaikka olisikin kurssi.

La 27.10.2018: Yleisvuoro. Kajakkeja on rajoitetusti, sillä OSM:n kalusto tuodaan hallille vasta 3.11.2018.