Kirjoittaja Aihe: RETKIKAUSI 2019  (Luettu 5640 kertaa)

HeKu

 • Jr. Member
 • **
 • Viestejä: 87
RETKIKAUSI 2019
« : Toukokuu 03, 2019, 20:10:42 ip »
Retkipalaverissa suunniteltiin seuraavia reissuja. Muutoksia saattaapi ilmaantua, samoin uusia retkiä. Kannattaa seurailla sekä tätä viestiketjua että päiväreissujen osalta myös äkkilähtöketjua harrastemelonnan puolelta. Kustakin retkestä ilmoitellaan tarkemmin retkipalstalla omissa viestiketjuissaan enemmän tai vähemmän hyvissä ajoin ennen reissua.

Jos et ole ennen ollut retkillä, kannattaa hetimiten osallistua aktiivisesti tiistain kuntomelontoihin, kun ne piakkoin starttaavat ja meloskella muutenkin aktiivisesti. Näin saat tuntumaa pidempien matkojen melontaan vaihtelevissa olosuhteissa.

15.5. klo 17-19 Retkikoulutus Valveen neukkarissa (2. kerros) - Miten pakkaan kajakin? Mitä tavaraa mukaan? Miten rektellä toimitaan? jne jne jne. Tervetuloa kaikki melontaretkistä kiinnostuneet - uudet ja vanhat - vaihtamaan kokemuksia! Vetäjinä Jaana, Helena ja Pekka H.

18./19.5. la/su Päiväreissu Iihin Iijoen suistoon, huom! SÄÄ- ja fiilisvaraus. Seuraa ilmoittelua! Sopii aloittelijoille, rauhallista meloskelua suistossa, ei avomerellä. Vetäjänä Helena.

7.-9.6. (pe-su) Tiilikkajärven kansallispuisto. Reissu tulee olemaan samanlainen kuin aiemmatkin Tiilikan reissut. Katso retkipalstalta edellisiä kuvauksia! Helppo reissu, sopii aloittelijoille myös aivan ensimmäiseksi retkeksi. Lähtö perjantaina ajoissa, eli klo 15 pintaan. Mikäli löytyy vetäjä.

15.-16.6. (la-su) Vaalasta vesille -melontatapahtuma. Todennäköisestii osallistutaan kimppakyydein ja trailerin kanssa jollakin porukalla. Seuraa ilmoittelua!

28.-30.6. (pe-su). Rahjan saaristo (Kalajoen tuntumassa). Merimelontakokemusta on oltava. Vetäjänä Vesa

2.-6.7. jokunen päivä tältä väliltä, ei ehkä koko pätkää. Iijokisoutu. Erittäin organisoitu melontatapahtuma, johon on helppo osallistua aloittelijankin. Googlaamalla tapahtumasta löytyy lisätietoja. Organisaattorina Jaana.

22.-26.7. (ma-pe). Linnansaaren / Koloveden kansallispuisto. Lähtö ke heti aamusta. Nautitaan maisemista ja retkeilystä, ei mennä tekemään matkamelonnan ennätystä. 15-20 km:n päivämatkoihin kuitenkin syytä varautua. Olosuhteiltaan tuskin muuten kovin vaativa reissu. Mukaan voi lähteä, mikäli tiistain kuntomelonnat sujuvat. Mikäli löytyy vetäjä.

Heinäkuussa päivänä x Kattilankalla Hailuodon lähistöllä. Tarkempi päivä säätilojen mukaan. Sisältää pitkän ylityksen merellä. Merimelontakokemusta ja melontakuntoa on oltava. Vetäjänä Pekka H.

2.-4.8. (pe-su) Ärjän taidefestivaali (Oulujärvi) https://www.facebook.com/search/top/?q=%C3%A4rj%C3%A4n%20taidefestivaali&epa=SEARCH_BOX   Yhdistettyä melontaa ja taidetta. Melonnan lähtöpaikka voi olla joko lähellä tai kaukana Ärjän saaresta katsoen. Melontakokemusta tarvitaan ainakin jonkin verran: tuulisella säällä Oulujärven aallot voivat kasvaa isoiksikin. Melomisen sijaan saareen pääsee myös pelkästään retkeilemään festareiden omalla venekuljetuksella Kajaanista käsin. Jaana ainakin selvittelee tätä reissua melomisen osalta.

13.-20.8.2019 Lemmenjoki / Ivalojoki. Noin viikon reissu. Tarkentuu myöhemmin. Retkeily- ja koskikokemusta sekä kestävyyttä oltava.Vetäjänä Pekka H.

20.-22.9. (pe-su) Aallokkoleiri (Raahe). Yhdistetty koulutus- ja retkeilytapahtuma. https://botniaoutdoor.fi/tapahtuma/aallokkoleiri/  Kimppakyydit trailerin kera Oulusta. Organisaattorina Helena.

päivitetty: Linnansaaren ja Lapin retkien päivämäärät. (Sylvain)
« Viimeksi muokattu: Heinäkuu 21, 2019, 16:54:12 ip kirjoittanut Sylvain Eckhardt »

Sylvain Eckhardt

 • Johtokunta
 • Sr. Member
 • *
 • Viestejä: 350
Vs: RETKIKAUSI 2019
« Vastaus #1 : Toukokuu 05, 2019, 20:25:18 ip »
Loistavaa, että olette saaneet niin paljon retkiä suunniteltua ja varmaankin lisää tulossa.  :)

HeKu

 • Jr. Member
 • **
 • Viestejä: 87
Vs: RETKIKAUSI 2019
« Vastaus #2 : Toukokuu 22, 2019, 21:55:33 ip »
Huom: Tiilikkajärvelle ja Kolovesi/Linnansaareen hakusessa uudet/toiset vetäjät. Oma kesän aikatauluni meni yhtäkkiä täysin uusiksi, joten en pysty noita vetämään, vaikka tarkoitus oli. Pahoittelut siitä.

Helena

Heli Alanen

 • Newbie
 • *
 • Viestejä: 43
Vs: RETKIKAUSI 2019
« Vastaus #3 : Toukokuu 29, 2019, 19:07:19 ip »
Minua kiinnostaisi ainakin tuo Linnansaaren/Koloveden reissu ja pari kertaa olen siellä ollutkin. Voisin siis olla ainakin mukana järjestämässä reissua, jos muitakin kiinnostuneita löytyy. Ihan viralliseksi vetäjäksi ei kuitenkaan pätevyys riitä.  :)
Mutta ilmoitelkaa vaikka täällä foorumilla tai yksityisesti, jos on kiinnostuneita niin voidaan alkaa suunnitella jotain.