Kirjoittaja Aihe: Kitkajoki 2.-4.10.2020  (Luettu 3717 kertaa)

Ari Ollila

 • Moderator
 • Hero Member
 • *****
 • Viestejä: 602
Kitkajoki 2.-4.10.2020
« : Syyskuu 22, 2020, 21:22:08 ip »
Huom: mukattu, ajankohta muuttunut.

Hei.

Onko kenelläkkään kiinnostusta lähtä Kitkajoelle tulevana viikonloppuna? Mittää mökkiä ei oo vielä varattuna,
mutta jos lähtijöitä ilimaantuu, niin voin semmosta kysellä. Jos hyvä tuuri käy ja mökin vielä saa, niin lähtö ois perijantaina ja takas tullaan sunnuntaina. Kosket luokkaa I-IV, mutta vaikeimmat paikat heleppo ohittaa, joten retki soppii vähemmänki koskessa meloneelle. Ilimotelkaa jos kiinnostaa.

- Ari
« Viimeksi muokattu: Syyskuu 24, 2020, 15:38:37 ip kirjoittanut Sylvain Eckhardt »

Ari Ollila

 • Moderator
 • Hero Member
 • *****
 • Viestejä: 602
Vs: Kitkajoki 25.-27.9.2020.
« Vastaus #1 : Syyskuu 23, 2020, 19:06:50 ip »
Hei.

Tulevan viikonlopun reissu siirty viikolla etiäpäin, eli reissu on 2.-4.10.2020.
Lähtö perijantaina töitten jäläkeen suunilleen kello 16-17. Juumassa on varattuna kaks mökkiä, yhteensä mökkeihin soppii 8 asujaa. Eli kannattaa ilimottautua nopsaan. Hinta 80€mökki/yö, eli jos molemmat mökit on täynnä, niin kustannus on 40€ viikonloppu/nuppi. Jos mökit ei tuu täyteen, niin sitte kustannus per nuppi on vähän enemmän. Matkaustannuksista seura korvannee traileriauton kulut, muut matkakulut jaetaan porukan kesken. Varsinaista ohjelmaa ei oo, mutta ylleesä lauantaina melotaan majapaikasta Oulankajoelle, lähelle rajavyöhykettä. Matkalla mukavia koskeja joista pahimmat/parhaimmat voi heleposti ohittaa, joten retki soveltuu vähän jokikokemusta ommaavalle. Jyrävän jäläkeen maisemat kommeita, joki virtaa jylyhissä kalliomaisemissa. Sunnuntaina sitte pätkä käylästä leiripaikalle, jonka varrella myös kateltavvaa ja muutama kiva koski.

Aikalailla sitovat ilimotukset allekirijottanneelle ja kerro samalla onko autua käytettävissä.

Mukkaan voi myös lähtä retkeileenki. Maisemat on kommeita myös maankamaralta kateltuna. Etusija kuitenki melojille.

Tervetulua!

-Ari

Ari Ollila

 • Moderator
 • Hero Member
 • *****
 • Viestejä: 602
Vs: Kitkajoki 2.-4.10.2020
« Vastaus #2 : Syyskuu 27, 2020, 22:23:43 ip »
Hei.

Kattelin menneitä reissuja ja niitten perusteella suunnitelma/aikataulu vois olla seuraavanlainen. Eli perijantaina töitten jäläkeen Juumaan, missä pari mökkiä varattuna. Lauantaina vois melua ns. alapätkän, n. 20 km. Mukkaan evväät sillä matkanvarrella on ylleesä tulisteltu. Aikaa vie myös Myllykoskessa pulijailu (parhaina vuosina laskettu nelijä kertaa), Aallokkokosken lasku/ohitus, mäenlaskut hiekkatörmiltä ja muu mukava. Aikaa tuohon kaikkinensa menne 6-8 tuntia, eli vesilä pittää olla Kymmenen nurkilla, autot sitä ennen vietynä. Illalla on sitte aikaa saunua ja paistella vaikka lättyjä. Sunnuntaina herätys sitte vielä aikasemmin, sillä vesillä pittää olla noin yheksältä, eli karavannin pittää lähtä kohti Käylää jo kaheksan nurkilla. Tämä pätkä melotaan pikkupurtavan ja juoman voimilla. Matkaa noin 11km. Sunnuntain retki päättyy mökkeille, jossa pakkaus, mökkien luovutus ja kotimatka Ouluun.

- Ari