Kirjoittaja Aihe: Neitikosken reissu 10.-12.7.2020.  (Luettu 2941 kertaa)

Ari Ollila

  • Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Viestejä: 602
Neitikosken reissu 10.-12.7.2020.
« : Kesäkuu 27, 2020, 00:57:50 ap »
Hei!


Tarijolla koskipainotteinen pulijaus reissu Lieksaan, Ruunaan Neitikoskelle viikon 28 lopulla.
Lähtö perijantaina 10.7 ja palluu 12.7. sunnuntai-iltana. Näin alustavasti muutama lähtijä pääsee liikkeell jo vaikka aamupäivästä, mutta suunnitellaan retki niin, että työn sankaritki ehtii mukkaan.

Reissu on siis joki/koskipainotteinen, pääosin pulijailua Neitikosken aallossa, joskin Ruunaalla on myös hyvät ulukoilu, pyöräily ja patikointi ym. maastot.

Ohojelmassa on ylleesä ollu myös  retki Lieksanjoella. Pääasiassa siis kuiten pulijailua ite Neitikosken aallossa, joka on yks parhaista paikoista harijotella koskilotrausta. Ja paikka on myös turvallinen ja siksi se soveltuu myös alotteleville pulijaajille, kuhan vaan uskallusta riittää.

Majotusvaihtoehtoina sielä on mökkejä, aittoja ja telttailu, sekä vaunualue. Nyt sieltä on varattuna yks kuuven hengen mökki (saattaapi olla tillaa seittämällekki) ja sen paikat mennee ilimottautumis järijestyksessä, joten kannattaa ilimottautua hyvissä ajjoin, jos haluaa retkelle mukkaan ja meinaa asua sielä katon alla. Mökin vuokra on muistaakseni 100€/vuorokausi.
 
Ilimottautumiset viimestään keskiviikkona 8.7. tähän ketjuun, yksityisviestillä tai jollain muulla konstilla allekirjottaneelle. Näin keritään saaha asiat järijesteltyä ennen reissua, mm. kyytit. Reissuun ois hyvä saaha kaks autua, jotta jokiretki ois heleppo tehä, mutta mukkaan voi ottaa pyöränki ja homma toimii.

Jos lähettä seuran kalustolla niin muistakaa tehä varraus varraussysteemin kautta ja tarkistaa varusteitten kunto ennen reissua, ei tartte sitte lähtiessä arpua.

Seura maksaa matkakorvausta railerinvetäjälle, mutta muut matka ja majotus ym. kulut jaetaan retkeläisten kesken.

Mikäli joku asia askarruttaa, niin allekirijottanu vastaa mielellään.

Nyt kannattaa alakaa oitis ilimottautuun ja lähtä rohkiasti mukkaan, näitä reissuja ei tehä ihan päntiönnään.

Mukava reissu tulossa keskellä kuuminta kessää! :)


-Ari

Ari Ollila

  • Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Viestejä: 602
Vs: Neitikosken reissu 10.-12.7.2020.
« Vastaus #1 : Heinäkuu 06, 2020, 12:32:16 ip »
Hei.

Lähtijöitä nyt niin, että mökkipaikat on täynnä. Telttailu kuitenki aina mahollista. Eli vielä kerkiää ilimottautua.

t. Ari