Kirjoittaja Aihe: AALLOKKOMELONTAA YPPÄRISSÄ 18.-20.9.2020  (Luettu 3577 kertaa)

Sylvain Eckhardt

  • Johtokunta
  • Sr. Member
  • *
  • Viestejä: 350
AALLOKKOMELONTAA YPPÄRISSÄ 18.-20.9.2020
« : Syyskuu 14, 2020, 14:08:01 ip »
Hei! Tulevana viikonloppuna järjestetään aallokkomelontaviikonloppu Pyhäjoen Yppärissä. Paikan päällä on majapaikkoja 14:lle (
7 niin kutsutun "surffisaaren" mökkiin, maatilalle pikkumökkiin 2, saunatupaan 2 ja päärakennukseen 3). Näistä paikoista hinta on 15€/yö/hlö. Surffisaari kuten voi olettaa on rannalla ja toimii viikonlopun tukikohtana ja maatila sijaitsee 2 kilometrin päästä (voi tulla autolla tai kävellen) jos kajakit voidaan jättää surffisaaren mökin pihalle. Jos majapaikkoja ei riitä on kahdeksan hengen vuokramökki parin kilometrin päästä melonta/surffipaikasta (hinta on noin 100 euroa/yö/koko mökki).

Sääennusteet myös näyttää lupaavilta. Kajakkivaraukset pitää hoitaa itse. Ilmoittautumiset minulle (seura@kc.fi) ja sen yhteydessä voi kertoa mihin haluaa majoittua ja mitkä päivät (voi tulla päiväksi , yhdeksi yöksi tai koko viikonlopuksi).

Yppärissä on erilaisia melontapaikkoja ja osa sopii aloitttelijoilla kun taas toiset ovat kovassa tuulessa haastavampia ja kokeneille sopivia katso liitteenä oleva kartta). Kaikille pitäisi olla sopiva paikka ja olosuhde tutustua aallokkomelontaan ja kajakkisurffailuun. Ohjelma on vielä avoin ja riippuu paljon keleistä ja osallistujista (ja onko muita kokeneita/ohjaajia tulossa). Luvassa joka tapauksessa aallokkomelontatekniikan harjoittelu ja surffimelonnan perusteet. Ja mukavaa yhdessäoloa, mutta kai tämä on itsestäänselvyys ;)
« Viimeksi muokattu: Syyskuu 16, 2020, 17:20:00 ip kirjoittanut Sylvain Eckhardt »