Kirjoittaja Aihe: Rentomelonta 2022  (Luettu 3771 kertaa)

Ari Ollila

  • Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Viestejä: 602
Rentomelonta 2022
« : Kesäkuu 07, 2022, 00:05:09 ap »
Hei!

Pikkuhilijaa alkaa vaikuttaan sille, että kyllä tästä vielä kesä tulee. Ilmat ja vedet on lämmenneet sen verran, että alkaa olla aika aloitella rentomelonnat tällekkin kesälle.

Rentomelonta on viikoittainen seuran jäsenille tarkoitettu "tapahtuma". Melonnat ovat pääosin ohjattuja ja ohjatuista kerroista ilmoitetaan tässä ketjussa tai tapahtumakalenterissa mm. paikka ja vetäjä. (kannattaa siis seurata viestittelyä, ettei ole väärässä paikassa, tai että huomaa perutut kerrat). Ellei ilmoitusta seuraavasta rentomelonnasta ole, niin se tarkoitaa sitä, ettei sille kerralle ole virallista vetäjää/ohjaajaa. Toki melomaan voi mennä porukalla, vaikka "virallista" rentomelontaa ei olisikaan.

Kannattaa myös seurailla seuran Whatsappia ja ilmoitella siellä jos on menossa melomaan ja sillä kertaa ei ole ohjattua rentomelontaa, näin saa parhaiten melontaseuraa.
 
Melomaan lähdetään torstaisin kello 18.00, joten vajalle kannattaa tulla vähän aiemmin valmistelemaan varusteet itselle valmiksi.

Muistakaa varata kajakki itsellenne seuran varausjärjestelmän kautta ja samalla varmistatte, ettei sitä ole jo joku muu varannut.

Lähtöpaikkana joko Tukkisaari tai Nokkala. Nokkalassa on ko. ajankohtana aika paljon muuta toimintaa, joten luultavasti melomme enemmän Tukkisaaresta käsin. Tukisaaresta tehdään pikku lenkkejä suistoon tai vaikkapa Mustaansalmeen ja Nokkalasta käydään mutka Oulujoella. Tarkoitus ei ole tehdä pitkiä lenkkejä, vaan hakea melontatuntumaa ja kokemusta.

Tervetulleita ovat erityisesti melonnan juuri aloittaneet ja rentomelonta sopii hyvin esim. alkeiskurssin käyneille, siis hyvä tilaisuus harjoitella opittua käytännössä. Mukaan voi toki tulla kaikki muutkin melojat, kunhan muistetaan ottaa huomioon tapahtuman rento luonne, eli  tehdään rauhallisia pieniä melontalenkkejä.

Kesän edetessä voidaan tehdä myös pieniä lenkkejä Nallikarin edustalle, mikäli porukat niin haluavat ja sää sen sallii.
Sanotaan tällaisia lenkkejä sitten vaikka puolirentokuntomelonnoiksi ;) Mutta näitä vain siis yhteisellä päätöksellä.

Em. melonnat kestävät yleensä noin tunteroisen, ellei porukat kovin innostu :)

Kysymykset, ideat ja kehitysehdotukset ovat tervetulleita ja niitä voi laittaa mm. tähän ketjuun.

Näin alkuun, kun vedet ei ole vielä ihan kesäisen lämpimiä, teemme lenkit suiston alueella suht lähellä rantoja.

Ensimmäinen rentomelonta starttaa siis tulevana torstaina 9.6.2022. kello 18.00 Tukkisaaresta ja vetäjänä allekirjoittanut.
Tervetuloa mukaan!

-Ari