Kirjoittaja Aihe: Neitikoski 14.-16.7.2023.  (Luettu 4025 kertaa)

Ari Ollila

  • Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Viestejä: 602
Neitikoski 14.-16.7.2023.
« : Kesäkuu 24, 2023, 18:24:12 ip »
Hei!


Tulossa koskipainotteinen pulijausreissu Lieksaan, Ruunaan Neitikoskelle viikon 28 lopulla.
Lähtö perijantaina 14.7 ja palluu 16.7. sunnuntai-iltana. Näin alustavasti lähtö voi olla jo vaikka aamupäivästä, mutta suunnitellaan retki niin, että työn sankaritki ehtii mukkaan.

Reissu on siis joki/koskipainotteinen, pääosin pulijailua Neitikosken aallossa, joskin Ruunaalla on myös hyvät ulukoilu, pyöräily ja patikointi ym. maastot.

Ohojelmassa on ylleesä ollu myös  retki Lieksanjoella. Pääasiassa siis kuiten pulijailua ite Neitikosken aallossa, joka on yks parhaista paikoista harijotella koskilotrausta. Ja paikka on myös turvallinen ja siksi se soveltuu myös alotteleville pulijaajille, kuhan vaan uskallusta riittää. Toki perus koskitaijot on hyvä omata ja jotta pulijailu olis mielekästä, niin kaatuessa on syytä osata kammeta ittesä pystyyn.

Majotusvaihtoehtoina sielä on mökkejä, aittoja ja telttailu, sekä vaunualue. Nyt sieltä on varattuna yks kuuven hengen mökki  ja sen paikat mennee ilimottautumis järijestyksessä, joten kannattaa ilimottautua hyvissä ajjoin, jos haluaa retkelle mukkaan ja meinaa asua sielä katon alla. Mökin vuokra taitaa olla nykyään jottai 150€/vuorokausi.
 
Ilimottautumiset viimestään keskiviikkona 12.7. tähän ryhmään tai ko. retkeä varten perustettuun WhatsApp ryhmään, johon pääsee liittymään tällä linkillä: https://chat.whatsapp.com/F8tnOQVTQSj26uUoBHaXcr Näin keritään saaha asiat järijesteltyä ennen reissua, mm. kyytit. Reissuun ois hyvä saaha vähintään kaks autua, jotta mahollinen jokiretki ois heleppo tehä, mutta mukkaan voi ottaa pyöränki ja homma toimii. Ite lähen autola ja kyytiin soppii kolome.

Jos lähettä seuran kalustolla niin muistakaa tehä varraus varraussysteemin kautta ja tarkistaa varusteitten kunto ennen reissua, ei tartte sitte lähtiessä arpua.

Matka ja majotus ym. kulut jaetaan retkeläisten kesken.

Mikäli joku asia askarruttaa, niin allekirijottanu vastaa mielellään.

Nyt kannattaa alakaa oitis ilimottautuun ja lähtä rohkiasti mukkaan, näitä reissuja ei tehä ihan päntiönnään.

Mukava reissu siis tulossa ja lämmintäki luulis olevan, niin vejessä ku ilimassaki! :)


-Ari