Kirjoittaja Aihe: Laittakaa puhelin numeronne aluksiin!  (Luettu 4968 kertaa)

Veli-Matti Lehtonen

  • Full Member
  • ***
  • Viestejä: 175
  • Ei oppi "ojaan" kaada
Laittakaa puhelin numeronne aluksiin!
« : Marraskuu 22, 2010, 20:55:51 ip »
Kuluneen kauden aikana esimerkiksi Suomenlahden merivartioston 12  tehtävistä (onneksi) vain kolme oli hätä tapauksia. Suurin osa ajasta ja resursseista meni ajelehtivien taikka muutoin epävarmojen melontakalustojen piikkiin!
Laittakaa kaikki melojat oma puhelin numero vaikka kaivertamalla ja tussilla aluksiinne! Se auttaa aivan valtavasti pelastajia!
Tämä varsinkin merimelontaan suuntautuneille. Poliisiviranomainen ei anna, taikka  heillä ei ole organisaatiossa järjestelmää/aikaa antaa Melontaturvallisuuden Neuvottelukunnalle viranomais tilastoja. Sisävesissä varmaan sattuu ja tapahtuu.
 Tämä neuvottelukunta on Suomen Kanoottiliiton ja kaikkien melontaan liittyvien  järjestöjen (12 järjestöä) sekä viranomaisten oma foorumi. Erityisen tärkeää tilastoa saadaan Merivartiostolta. Missä  on sisävesien, ja yleensä Poliisi?
 Näistä juuri on tarkoitus ottaa opiksi. Kaikki onnettomuustapaukset ovat vain viranomaiskäyttöön eikä niitä millään tavalla henkilöidä. Vaan miten ja miksi. Olisiko tästä ehkä opiksi. Kunhan tähän saadaa poliisi mukaan, olemme paljon viisaampia erityisesti sisävesillä.
Ollaan sitten muutoinkin viisaampia!
Weltsu