Kirjoittaja Aihe: Lentiira - Lentua - Ontojärvi 2006, parhaat palat  (Luettu 5696 kertaa)

Timo Väisänen

  • Newbie
  • *
  • Viestejä: 10
Lentiira - Lentua - Ontojärvi 2006, parhaat palat
« : Huhtikuu 16, 2008, 01:53:09 ap »
Teksti ja kuvat : Jari Korva

Paljon ei jää edellisiin kirjoitukseen lisättävää. Retki oli todella loistava säiden, monipuolisuutensa, hyvien järjestelyjen, retkiseuran ja tietty maisemien puolesta. Timolle ja Timon kotoväelle iso kiitos järjestelyistä. Vatsalihaksissa oli lievää aristusta retken jälkeen, mistä voinee päätellä että Weltsun ja Aaron melontatekniikkavinkeistä oli apua minullekin. Tahti oli sopivan leppoisa ja pahin koski oli helposti kierrettävissä - tai hyvä paikka treenata koskiuintia, kuten allekirjoittaneelle ;) Ja kulttuurin ystävät voivat halutessaan ottaa retkeen mukaan kamarimusiikkiakin, mikäli retken ajoittaa oikein.

Alla vielä pari kuvaa maistiaisiksi. Retkellä mukana olleet - mikäli haluatte koko setin, niin heittäkääpä mailia (jpkorva miumau iki.fi).Ensimmäisen illan tunnelmia Lentiiranjoella.Weltsun tyylinäyte - viisas pääsee vähemmällä ;)Häkälöylyt telttasaunan kiukaalle. Saunaan mahtui kevyesti 6 miestä ja löylyt oli uskomattoman hyvät...Tauko Ärjänsaaressa Ontojärvellä.

- Jari
Teksti, kuvat ja video: Timo Wirkkala

Kiitokset kaimalle tämän kesän parhaasta retkestä ja matkajärjestelyistä - erityiskiitos vanhemmillesi autokyydistä ja maalissa saunasta sekä herkullisesta lounaasta - harvoin näin hyvin melontaretken voi päättää! Kiitos myös mukavalle matkaseuralle!

Tässä ao. linkissä muistelua kartan ja kuvien avulla.
Videosta voisi joku myös oppia koskimelontaa - mela riittävän pystyssä ja melanveto "aallon takaa".
Kuvat ;-)

Matkasta jäi mieleen, että lämmintä oli koko ajan ja siis mainiot uintikelit, maisemat kauniit ja hiekkarantoja paljon. Ihmeen rauhaisaa oli, vaikka kesälomakausi oli parhaimmillaan.  Näin vain n. 10 moottorivenettä 3 vrk:n aikana. Pienen särön rauhaan antoi Lehtosaaren notskille tullut juopunut veneseurue, mutta hekin huomasivat häiritsevän telttailijoiden unia ja poistuivat pian.

Ensi vuonna K&C:nkin pitäis saada tälle reitille suuntautuvaan Suomi-Meloo tapahtumaan joukkue. Kannatta myös pitää tämä Kainuun suunta retkikalenterissa jatkossakin, koska järvet ja niiden ulapat ovat melko pieniä ja suojaisia reittejäkin löytyy lähes joka tuulelle.

- TimoW

« Viimeksi muokattu: Toukokuu 06, 2008, 00:07:51 ap kirjoittanut Tapani Lehtonen »