Kirjoittaja Aihe: Ehdittekö Avokanoottitapaamiseen Oravissa?  (Luettu 3955 kertaa)

Veli-Matti Lehtonen

  • Full Member
  • ***
  • Viestejä: 175
  • Ei oppi "ojaan" kaada
Ehdittekö Avokanoottitapaamiseen Oravissa?
« : Tammikuu 17, 2012, 15:04:27 ip »
Hei!
Lunta hissukseen tulee ja hiihtokelit paranee, ainakin täällä Kuopion kuppeella. Oletteko saaneet viestiä Avokanooti-immeisten yhteisestä perheviikonlopusta Oravissa 27.-29.1.2012. Siis tänä vuonna ja aika äkkiä. Varattuna on hulppea ”Kartano” jossa on makuuhuoneita six. Yhtäkö kuusi.(Perheille/parisuhteessa eläville, kuten nykyisin vaalikeskusteluista olen kuullut) Tilaa riittää ja lisää saadaan tarvittaessa!
Nähdään ensiesityksessä Becky Masonin DVD avokanoottimelonnasta ja samalla saamme kommentoida teokseen tulevia asioita! Aika hienoa. Becky on pyytänyt tätä meiltä. Kuka ei tiedä Bill Masonin ja heidän perheen melontataustaa, tulee raahautua tapaamiseen. Muutoin syytetään heitteilejätöstä.
Ohjelmassa on ulkoilua, kuten retkiluistelua sään sallimissa rajoissa, lumikenkäilyä, pilkkimistä (jopa avannolla), haluaako joku radio-ohjattavan lennokin lennättelyä? Mutta ennenkaikkea=yhdessäoloa ja ideointia!
Viikonloppu on omatoiminen, siis nyyttäriperiaatteella sapuskat. Kuluja tulee lähinnä matkoista ja omista eväistä. Katsotaan sitten maksaako majoitus jotain, alustavasti pessimistisenä laskeskelin maksimissaan tulevan n. 30-40€/perhe. Sekin voi osallistujien mukaan nollautua.
Tärkeintä on nähdä Teitä yhdessä näin talvella ja suunnitella hyviä tapaamisia ja retkiä sitten vesien avauduttua. Valtavasti on jo ideoita plakkarissa.
Terveisin Avokanoottiyhdistyksen porukka.
Weltsu