Kirjoittaja Aihe: Harrastejaoston toiminta 2012  (Luettu 7532 kertaa)

Ari Ollila

  • Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Viestejä: 602
Harrastejaoston toiminta 2012
« : Helmikuu 05, 2012, 19:14:23 ip »
Tervehdys hyvät melonnan ystävät!

Vuosi on jo pitkällä, pakkanen paukkuu nurkissa, mutta päivän pidetessä melojien mielissä alkaa siintää jo kevät ja tuleva ulkovesimelontakausi. Vuoden alusta seuran jaostoissa tapahtui pieni muutos ja uutena jaostona aloitti harrastejaosto.

Jaoston tarkoituksena on järjestää seuran jäsenille monipuolista harraste-, virkistys- ja kuntomelontaa kaiken tasoisille melojille, niin aloitteleville melojille kuin jo kokeneemmille konkareille. Tiistaiset kuntomelonnat tulevat jatkumaan, viikottaiset koskipuljaukset Koitelissa ja Kipinässä kuuluvat kesän ohjelmaan. Uutuutena olisi tarkoitus järjestää lyhyempiäkin melontalenkkejä vasta melonnan pariin tulleille, joko Tukkisaaresta tai Nokkalasta. Seuran ja harrastejaoston toimintaan ovat tervetulleita kaikki seuran jäsenet. Tapahtumista ilmoitetaan täällä, seuran keskustelupalstalla ja viesteistä käy myös ilmi toiminnan taso ja mahdolliset taitotaso- ja varustevaatimukset koskien ko. tapahtumaa. Toiminnassa on mukana kokeneita melojia ja melontaohjaajia, joilta voi kysellä mieltä askarruttavista asioista.

Melontaharrastukselle saa hyvän pohjan ja taitoja voi kehittää käymällä tarpeelliseksi katsomiaan melontakursseja, joita seura järjestää tulevana kautena runsaasti. Kursseja voi käydä jo talviaikana uimahallissa. Kannattaa seurata kurssi- ja muuta tarjontaa seuran www sivuilta. Eikä toiminta rajoitu pelkästään kesäaikaan. Nyt talvellakin esim. käymme porukalla lumikenkäilemässä.  Mikäli innostusta riittää, niin yhteisiä hiihtolenkkejäkin voisi tehdä ja mennä porukalla vaikka pulkkamäkeen!

Toiminta on siis sitä mitä seuran jäsenet itse haluavat. Kaikilla on mahdollisuus vaikuttaa.  Kaikki ideat ja ehdotukset harrastejaoksen toiminnasta ovat tervetulleita.

Harrastamisiin!

Ari Ollila

Harrastejaoston vetäjä

Ari Ollila

  • Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Viestejä: 602
Vs: Harrastejaoston toiminta 2012
« Vastaus #1 : Helmikuu 15, 2012, 23:24:52 ip »
Moikkelis! Toimintaa on tosiaanni myös talavella. Viime viikonloppuna, lauantaina kävimmä Pilipasuolla retkeilemäsä.
Vastaavia lumikenkäily/hiihtoretkiä on tarkotus tehä vielä lissää ennen kessää. Ja sunnuntaina oli vuorossa mäenlaskua
kajakeilla Ruskotunturilla. Sinne kans mennään uuvestaan. Ohessa linkit lauantain kuvviin ja sunnuntain viteoon.

https://picasaweb.google.com/116930164481063327947/KCNLumikenkailyHiihtoRetkiPilpasuolle1122012?authkey=Gv1sRgCJ-CxbWAs8bmLg#

http://vimeo.com/36685892

Ja vielä linkki seuran FB sivuille
http://www.facebook.com/pages/KC-ry/247709431974392

-Ari
« Viimeksi muokattu: Helmikuu 16, 2012, 00:00:07 ap kirjoittanut Ari Ollila »