Kirjoittaja Aihe: Pelastautumis- ja tasapainoharjoitus uimahallissa 9.4.2016  (Luettu 6392 kertaa)

Sylvain Eckhardt

  • Johtokunta
  • Sr. Member
  • *
  • Viestejä: 350
Pelastautumis- ja tasapainoharjoitus uimahallissa 9.4.2016
« : Maaliskuu 30, 2016, 14:35:46 ip »
Lauantaina 9.4. pidetään Raatissa tasapaino ja eskimonalkeet + reskutusharjoitus. Reskutuksissa keskitytään perusreskuttamiseen, eli tervetulleita ovat varsinaisesti kaikki jotka aikovat retkeillä avovesillä ja joille pelastautuminen/pelastaminen on vieras käsite. Samaan aikaan pidetään eskimon alkeet ja tasapainoharjoitus. Eskimon alkeet ja tasapanoilu tarkoittaa että kokeillaan kaatumisia ja etsitään rajoja. Eskimon alkeissa harjoitellaan eskimokäännöksessä olennainen lantion liike altaan reunalla. Ei ole tarkoitus vielä harjoitella eskimokäännöstä, vaan tutustua perusasioihin.

Harjoitukseen ei tarvitse ilmoittautua, tervetuloa ajoissa, klo 18:45 altaan reunalla. Harjoitus aloitetaan tasan klo 19 , koska vuoro on lyhyt!  Harjoitus, kuten uimahallivuorot muutenkin, on jäsenille tarkoitettu ja ilmainen, joten tarkista ennen harjoitusta että jäsenmaksusi on hoidettu! :)

Harjoituksen jälkeen uimahalliin jätetään kaksi merikajakkia, joten eikun harjoittelu jatkuu niin kauan kuin on uimahallivuoroja!