Kirjoittaja Aihe: Harrastejaoston toiminta 2013  (Luettu 3952 kertaa)

Ari Ollila

  • Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Viestejä: 602
Harrastejaoston toiminta 2013
« : Tammikuu 26, 2013, 14:49:32 ip »
Tervehdys hyvät melonnan ja muunkin liikunnan ystävät!  Vuosi on vaihtunut ja harrastejaostollakin on lähtenyt käyntiin toinen toimintavuosi.

Jaoston tarkoituksena on järjestää seuran jäsenille monipuolista harraste-, virkistys- ja kuntomelontaa kaiken tasoisille melojille, niin aloitteleville melojille kuin jo kokeneemmille konkareille. Sekä myös muuta liikunnallista toimintaa. Tiistaiset kuntomelonnat, kuten myös torstain virkistysmelonnat tulevat jatkumaan, viikoittaiset koskipuljaukset Koitelissa ja Kipinässä kuuluvat myös kesän ohjelmaan.

Toiminta ei rajoitu vain kesä aikaan, vaan näin talvellakin ohjelmassa on lumikenkäily/hiihtoretkiä, mäenlaskua, mökkireissuja ja kaikkea mitä vain keksitään järjestää, joten ehdotuksia otetaan mielellään vastaan. Ei kannata myöskään unohtaa talvella viikoittain pyöriviä uimahalli-, sähly- ja kiipeilyvuoroja.

Seuran ja harrastejaoston toimintaan ovat tervetulleita kaikki seuran jäsenet. Tapahtumista ilmoitetaan täällä, seuran keskustelupalstalla ja viesteistä käy myös ilmi toiminnan taso ja mahdolliset taitotaso- ja varustevaatimukset koskien ko. tapahtumaa. Toiminnassa on mukana kokeneita melojia ja melontaohjaajia, joilta voi kysellä mieltä askarruttavista asioista.

Harrastejaosto toimii tiiviissä yhteistyössä retkijaoston kanssa ja kauden aikana järjestetäänkin myös monen moista retkitoimintaa.

Melontaharrastukselle saa hyvän pohjan ja taitoja voi kehittää käymällä tarpeelliseksi katsomiaan melontakursseja, joita seura järjestää tulevana kautena runsaasti. Kursseja voi käydä jo talviaikana uimahallissa. Kannattaa seurata kurssi- ja muuta tarjontaa seuran sivuilta.

Toiminta on siis sitä mitä seuran jäsenet itse haluavat. Kaikilla on mahdollisuus vaikuttaa. Kaikki ideat ja ehdotukset harrastejaoksen toiminnasta ovat tervetulleita. Niitä voi laitella tähän ketjuun, sähköpostilla ari.ollila(ät)kc.fi, tai vaikka yksityisviestillä.

Harrastamisiin!

Ari Ollila
Harrastejaoston vetäjä